Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: A început construcția tribunei pentru 1 Decembrie, la Alba Iulia. Blocurile din Cetate vor fi iluminate tricolor

Publicat

YouTube video

Construcția tribunei de la care VIP-urile prezente la Alba Iulia de Ziua Națională, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, vor urmări ceremonialul militar, a început joi dimineață. Pe o ploaie măruntă, soldații au descărcat din mașinile militare elementele construcției și urmează să le ansambleze. 

Citește și PROGRAMUL COMPLET al ZILEI NAȚIONALE a României, la Alba Iulia. Concert Vama, Gașca Zurli, masa populară și paradă. HARTA EVENIMENTELOR

tribuna

Ca și în alți ani, tribuna va fi amplasată în zona pasajului din Cetate, la marginea parcului din fața Catedralei Încoronării.

De asemenea, la marginea Bulevardului 1 Decembrie 1918 au fost amplasate reflectoare care vor lumina blocurile din apropiere în culorile tricolorului.

lumini

Pregătirile pentru sărbătoarea de 1 Decembrie sunt încă în toi. La ceva mai mult de o săptămână până la eveniment, zona parcului arată ca un șantier.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax