Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: A început deszăpezirea pe Transfăgărășan. Zăpadă de 5-6 metri grosime, pe alocuri. Când s-ar putea redeschide traficul

Publicat

A început deszăpezirea Transfăgărășanului, transmite DRDP Brașov. Drumarii de la Districtul Bâlea lucrează de la începutul săptămânii la curățarea zăpezii de pe porțiunea dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. 

Din păcate, iarna prelungită și vremea deosebit de rece din ultima perioadă îngreunează intervenția utilajelor, stratul de zăpadă depășind pe alocuri 5-6 metri grosime.

„Din păcate iarna prelungită și vremea deosebit de rece din ultima perioadă îngreunează intervenția utilajelor, stratul de zăpadă depășind pe alocuri 5 – 6 metri grosime.

Cu toate acestea suntem convinși că vom reuși și în acest an să deschidem mai devreme traficul pe Transfăgărășan față de termenul obișnuit de 1 iulie”, transmite DRDP Brașov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax