Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO ACCIDENT la Alba Iulia: O femeie a fost lovită de un taximetru în timp ce traversa strada, pe B-dul Revoluției 1989

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți după-amiaza, pe B-dul Revoluției 1989 din municipiul Alba Iulia.

O femeie în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un taximetru, în timp ce traversa strada. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 14.30, pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 39 de ani, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportă la spital.

Atât conducătorul auto cât și victima accidentului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Evenimentul rutier s-a produs pe B-dul Revoluției 1989, în zona intersecției cu strada Toporașilor.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, din primelor informații se pare că persoana a fost lovită de autoturism în timp ce traversa strada regulamentar. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Șoferul care se afla la volanul taximetrului a susținut că femeia nu s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni, ci la o distanță de circa 3 metri.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital cu o ambulanță SAJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Ioana

    marți, 16.01.2024 at 15:57

    Alba24….voi daca nu vedeti ca zboara o mana ,un picior, ca fereasca Dumnezeu nu a dat coltu..tot asa va exprimati? Leziuni usoare? Interne pot fi leziuni incompatibile cu viata. Macar nu mai fiti partinitori daca va vreti jurnalisti.

  2. cici1800

    marți, 16.01.2024 at 16:08

    Politia rutiera e degeaba in orasul asta la cate vite inca au carnet!

  3. Mircea

    marți, 16.01.2024 at 22:01

    Alba Iulia este proprietatea taximetristilor analfabeti care oriunde se afla au prioritate inaintea altor masini ,pietonilor,trenului si politiei.Sunt mai prioritari ca SMURD-ul .Dar sunt de inteles ca nu cunosc legislatia rutier ca majoritatea nici nu stiu citi de analfabeti ce sunt.Intrebarea este cine le-a dat atetatul de taxi ?Ori cati bani au bagat pe sub masa sa il obtina ?sau cine lea dat psiholigicul pt ca aveau uni nevoie de psihiatric.

  4. vasi

    miercuri, 17.01.2024 at 10:53

    da aveti dreptate toti care ati comentat mai sus dar si pietonii trec ca berbecii unii, nu se uita nu se asigura ca cel de la volan opreste, cred ca este dreptul lor de care unii abuzeaza , dar nu se gandesc ca masinile sunt facute din fier care pot ceda si te omoara si cel de la volan scapa ca nu este vina lui ca a cedat frana ca si el are ITP facut la zii este acoperit, sau iarasi daca treci pe unde vrei dupa accident mai trebuie sa platesti si daunele la asiguratori dupa ce stai si 2-3 luni in spital

  5. emilut

    miercuri, 17.01.2024 at 12:34

    Nu stiu al catelea este. Si nu se sesizeaza nimeni ca noile treceri de pietoni aparute in Alba sunt foarte periculoase. Atat pentru soferi cat si, mai ales, pentru pietoni. De fiecare data cand strabat orasul, vad cel putin un caz in care un sofer opreste la limita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax