Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe A1, Sibiu-Sebeș. Şase răniţi, după ce o şoferiţă a vrut să întoarcă maşina pe autostradă

Publicat

Şase persoane au fost rănite într-un rutier petrecut marți, în jurul orei 12.30, pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu-Sebeș. Trei maşini s-au lovit după ce o şoferiţă a vrut să întoarcă autoturismul neregulamentar.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul rutier a avut loc pe Autostrada A1, calea 1, Sibiu – Sebeș, la km 244 (zona municipiului Sibiu). Trei autoturisme au fost implicate. Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă.

UPDATE: Din primele cercetări, o conducătoare auto a întors neregulamentar autoturismul, maşina fiind lovită de alte două autovehicule, care circulau regulamentar pe banda unu, respectiv banda doi de mers.

Potrivit ISU Sibiu, ar fi şase persoane rănite, trei fiind încarcerate, dar conştiente.

UPDATE2: InfoTrafic Poliţia Română a transmis, la ora 12:55, că traficul rutier se desfăşura îngreunat (doar pe banda numărul 2). S-au format coloane de autovehicule.
UPDATE 3, ora 13.50: Circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale, transmite IPJ Sibiu.
UPDAT4: Potrivit SAJ Sibiu, ambulanţele au preluat trei pacienți cu politraumatisme minore şi i-au transportat la spital: o femeie în vârstă de 45 de ani și doi minori (fată și băiat), de 16 ani, respectiv 17 ani.
UPDATE 5: Cele şase persoane rănite în accident sunt: două femei, de 63 de ani din Arad (şoferiţa vinovată), respectiv de 65 de ani din Sibiu (pasageră în prima maşină), o femeie în vârstă de 44 de ani (şoferiţă) şi doi minori de 17 ani (fată şi băiat), toţi din Bucureşti, din a doua maşină, respectiv un bărbat în vârstă de 27 de ani din Sibiu (şoferul celei de-a treia maşini implicate în accident).

 

 

Video-foto: Facebook (INFO TRAFIC jud. SIBIU)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    marți, 03.07.2018 at 16:57

    Proasta asta, dupa ce iese din spital ar trebui bagata dupa gratii vreo 10 ani …doar pe motiv de prostie exacerbata !!!! Soarta a fost mai blanda cu ea decat merita…..trebuia sa joace carti la ora asta cu bosorogul care a intrat pe contrasens si a macelarit 3 oameni nevinovati si cu etnicii care au facut live pe Fb acompaniati de muzica de joasa speta .
    Pacat ca in rahatul asta de tara orice prost primeste permis de conducere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax