Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO ACCIDENT pe o stradă din Alba Iulia: Un șofer s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

Publicat

Un accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Ștefan cel Mare din Alba Iulia. În urma accidentului, două mașini, dintre care una a șoferului care a produs incidentul rutier, au fost avariate. 

Potrivit reprezentaților poliției, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 3.30. Reprezentanții IPJ Alba au declarat pentru alba24.ro că un bărbat de 44 de ani, șofer al mașinii Dacia, în timp ce conducea pe strada Ștefan cel Mare, a lovit o mașină parcată.

Oamenii legii au constatat că șoferul Daciei era sub influența băuturilor alcoolice. În urma accidentului, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, reprezentații poliției au mai declarat că accidentul este unul fără victime. Deși a fost înregistrat ca un eveniment rutier fără victime, în interoriul mașinii Dacia se află mai multe pete de sânge.

Impactul a fost atât de puternic încât a avariat și o parte a trotuarului pe care se afla mașina lovită, susține un cititor alba24.ro.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 3 septembrie 2022, în jurul orei 04,40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto, cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

sursă foto video: cititor alba24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    sâmbătă, 03.09.2022 at 17:41

    Politia doarme pe ei in birou , jet acasa gabori infecti,
    betivii si rogati circula seara linistit si te omoara

    Politia trebuie data afara , doar taie iarba in timpul de lucru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax