Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: ACCIDENT soldat cu doi morți, transmis LIVE pe Facebook. Șoferul care a provocat tragedia era băut

Publicat

YouTube video

Un nou accident rutier a fost transmis live pe Facebook. Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice şi care circula cu viteză a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o maşină care venea din sensul opus. Evenimentul a fost transmis live de un pasager, luat la ocazie de șoferul inconștient.

S-a întâmplat în comuna Slătioara, judeţul Olt. Șoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Două persoane au decedat în urma impactului. Este vorba de o femeie de 34 de ani, pasageră în maşina care a produs accidentul (BMW cu volanul pe dreapta) şi şoferul celuilalt vehicul (Dacia Logan).

Şoferul vinovat de accident şi pasagerul din stânga au fost transportaţi la spital cu răni uşoare.

UPDATE: Cătălin Şindilă, pasager în mașina care a provocat accidentul susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti. Acesta se căsătorise de cinci luni cu femeia care şi-a pierdut viaţa.

„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care susține că a transmis pe Facebook accidentul.

Șoferul care a provocat accidentul mortal din Slătioara a fost reținut pentru 24 de ore și se află sub pază la Spitalul Județean din Slatina.

sursa: digi24.ro, facebook.com, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    sâmbătă, 30.06.2018 at 11:19

    Live-ul nu este facut de sofer. E facut de pasagerul din dreapta, a carui sotie aflata pe bancheta din spate a murit. *** . Pacat ca nu mor vinovatii la astfel de accidente

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax