Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere. Cum patinează cu maşina un şofer începător, în Dâmbovița

Publicat

Un accident spectaculos a fost surprins de camerele de supraveghere, duminică, într-o comună din județul Dâmbovița. Un şofer începător, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a patinat cu maşina, a lovit trei autoturisme parcate şi a rupt un stâlp.

Accidentul a avut loc pe DJ 721, în comuna dâmboviţeană Produleşti.

Vezi și VIDEO: Momentul impactului în tragicul ACCIDENT din județul Cluj, cu victime din Alba. Doi oameni au murit, alți doi răniți grav

Pe imagini se vede cum şoferul, în vârstă de 20 de ani, care conducea o maşină marca Audi, nu mai reuşeşte să menţină direcţia şi pătrunde pe contrasens, unde a izbit în plin două autoturisme parcate, iar ulterior a lovit o a treia maşină parcată şi se opreşte într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ. Accidentul spectaculos a fost surprins de o cameră de supraveghere, montată pe stâlpul de electricitate.

În urma impactului, tânărul, de 20 de ani şi pasagera din dreapta sa, tot de 20 de ani, au fost răniţi uşor şi duşi la spital pentru îngrijiri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

sursa: adevărul.ro, observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate