Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Acțiune dedicată siguranței tinerilor, la Alba Iulia. Peste 130 de elevi au interacționat cu profesorul de joacă Leon Magdan

Publicat

Acțiune dedicată siguranței tinerilor, la Alba Iulia. La Centrul de Activități din Alba Mall a fost organizată joi, 9 mai, o nouă acțiune dedicată siguranței tinerilor, prevăzută în Proiectul SCUT – Siguranța Copiilor ne Unește pe Toți.

Potrivit IPJ Alba, sub sloganul ”diSCUT”, peste 130 de elevi de liceu, care fac parte din echipele participante la proiect, alături de profesorii îndrumători, au avut prilejul să interacționeze cu Leon Magdan – Profesorul de Joacă, într-o atmosferă relaxantă.

Atenția tinerilor a fost captivată cu subiecte legate personalitățile județului, obiectivele turistice, curiozități din natură, interacțiune socială dar și cu subiecte  legate de alegerile corecte și sănătoase.

Tinerii au fost încântați de teatrul de umbre, prezentat de domnul Leon Magdan, iar cele două ore petrecute împreună s-au scurs cu repeziciune și au desenat, pe fețe lor, zâmbete.

Toți au fost recompensați cu bilete la film și jocuri logice.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Alba Mall.

Acțiune dedicată siguranței tinerilor, la Alba Iulia

Astfel de activități, ca alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, vor fi organizate și pentru alți elevi din unitățile de învățământ din județul Alba.

Proiectul SCUT este derulat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia și are ca scop atragerea liceenilor în activități informativ – preventive dar și în competiții sportive care să aibă ca finalitate creșterea nivelului de pregătire în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea regulilor, reducerea riscului de victimizare și optimizarea comunicării între școală, autorități și familie precum și încurajarea implicării în activități sportive, ca o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax