Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Acțiunea din film, mutată pe holul cinematografului din Alba Iulia. De la „Thor”, la secția de poliție

Publicat

YouTube video

S-au dus la un film de acțiune, dar au avut parte de o adevărată aventură care s-a încheiat la secția de poliție. Este cazul a doi albaiulieni, soț și soție, care în data de 12 noiembrie s-au prezentat la cinematograful din Alba Mall pentru a vedea filmul Thor Ragnarok. Și cum „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, în loc să se bucure liniștiți de cele două ore de film, au fost „luați pe sus” de polițiști și duși la secție. Peripeția celor doi a fost filmată, acesta fiind și motivul de la care a pornit „scandalul”.

Și-au cumpărat bilete, s-au așezat pe scaunele lor și au așteptat să îl vadă pe Thor. Filmul a început bine, însă la jumătate s-a oprit brusc. A fost repornit, dar cu sunetul și subtitrarea decalate față de imagini.

În acel moment, mai mulți spectatori au ieșit din sală pentru a cere remedierea situației. Se reia filmul după 25 de minute, cu un decalaj de 10 minute. Spectatorii și-au luat locurile și au rămas în sală până la final. Nu se așteptau atunci ca acțiunea să se continue și după terminarea filmului.

Trei polițiști și un jandarm îi așteptau afară pe spectatorii nemulțumiți de problemele tehnice, iar personajul principal pentru care au fost sesizați polițiștii este, se pare, bărbatul care filma întâmplarea.

Înregistrarea a fost oprită moment în care polițistul îi spune albaiulianului să șteargă filmările pentru că a vorbit cu „patronul” cinematografului și așa se va rezolva situația, potrivit filmării. Refuzul categoric de a șterge singurele dovezi care demonstrează că nu este vinovat de aceste neînțelegeri, bărbatul a fost luat de polițiști și dus, cu duba, la secție. Și soția acestuia a fost condusă la sediul poliției, însă cu mașina. Femeia le-a explicat polișiștilor că are copii mici acasă și nu își permite să piardă timpul, motiv pentru care a fost dusă în parcarea cinematografului, de unde și-a luat mașina personală și a plecat acasă.

Bărbatul a fost condus la secție, unde i s-a cerut să șteargă filmările pentru ca „totul să se termine cu bine”, lucru pe care l-a refuzat.

Potrivit administratorului Inspire Cinema, Adrian Cojocaru, bărbatul ar fi intrat în camera de proiecție, lucru interzis și i s-a repetat să șteargă filmările pentru că, potrivit regulamentului, care este și afișat, nu are voie să filmeze în incinta cinematografului. 

„Duminică seara au fost probleme în timpul filmului, am înțeles că imaginea era decalată față de sunet. Au ieșit spectatorii și ne-au semnalat acest lucru, iar șefa de tură l-a anunțat pe proiecționist. Atunci, acel domn a pătruns după ea, deși era interzis accesul. A intrat, am înțeles ca a împins-o și a urcat nervos pe scări și filma. I s-a explicat că se va restarta și i s-a spus că nu are voie să fie acolo. Nu a vrut să închidă telefonul și a filmat în continuare. După câteva minute, angajații au sunat la pază, a venit paznicul care l-a rugat să nu mai filmeze, iar atunci paznicul a sunat la politie. Nu este normal să filmeze echipamentele și angajaţii.

Este regretabil ce s-a întâmplat cu filmul, dar sunt echipamente tehnice, se poate întâmpla. Li s-au returnat banii celor care au dorit. Și el putea să ceară banii sau să facă reclamație la OPC. Problema este că a intrat într-un spațiu în care accesul este interzis și a și filmat”, spune managerul cinematografului.

Legat de ultimele imagini cu popcornul și câteva găleți, Adrian Cojocaru spune că în acea găleată este ulei vegetal și prafurile sunt de fapt sare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

18 Comentarii

18 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 16.11.2017 at 14:41

    Asa-i cand exista cinema in orasul in care s-a rasturnat carul! #viatalatara

    • Tu

      joi, 16.11.2017 at 18:35

      Aha,deci si tu erai in carul ala,la ce aberatii scri peste tot,fara legatura cu subiectele din cauza,cred ca erai birjarul carutei.

    • Eva

      joi, 16.11.2017 at 19:00

      Comentariul tau este irelevant. Carul ala se rastoarna peste tot. Bunul simt, respectul, civilizatia nu se localizeaza intr-un oras anume. Nu provine din mediul rural sau urban. E vorba doar de educatie. Atat.

  2. eu

    joi, 16.11.2017 at 14:53

    penibil

  3. adrian cohones

    joi, 16.11.2017 at 15:58

    Politistul Groza e absolut ridicol, pare tamp de-a binelea.

  4. fane de la sifoane

    joi, 16.11.2017 at 17:03

    Va dati seama ce abuzuri vor fi din partea „legiuitorilor” dupa ce se voteaza mizeriile alea de modificari la legea sigurantei si ordinii publice? Politia si Jandarmeria vor redeveni „inima Partidului care bate, bate,… bate!”

    Asta-i profesionalism? Trebuiau consultate camerele de supraveghere, trebuiau audiati martorii. Doar in Romania esti batjocorit pe banii tai. Frumoasa tara, pacat ca-i locuita de minti luminate cu… lanterna.

    Intr-o tara civilizata o gresala ca asta ar fi costat enorm cinematograful ala cu atitudine infecta fata de client.

  5. Dragos Bedelean

    joi, 16.11.2017 at 17:45

    Publicul e problema numarul unu, dupa ce am vazut un articol acum cateva saptamani despre dezastrul pe care il fac in sali, acum vad si ce tupeu jegos au. Cat despre politisi n-am cuvinte..

    • Eva

      vineri, 17.11.2017 at 08:17

      Publicul are jegosul tupeu de a dori sa vada un film pentru care a platit 20 de lei pe bilet de la inceput pana la sfarsit fara intreruperi, cu imaginea sincronizata cu sonorul nu decalata cu 5 minute. Ai dreptate! Imi asum jegosul tupeu de a dori sa primesc servicilul pentru care am platit. Ciudat, nu?

      • Ionica

        vineri, 17.11.2017 at 10:10

        Foarte bine ca iti doresti duduie, e dreptul tau. Dar o faci intr-un mod civilizat si corect, Nu intri cu forta intr-un spatiu privat, interzis si filmezi, nu esti pe spatiu public sa filmezi ca si cum ai fi pe ulita la tine. Un dosar penal ii trebuie acestui individ, pentru incalcarea propietatii privite, filmare fara acordul cuiva intr-un spatiu interszis.

  6. Petre

    joi, 16.11.2017 at 23:08

    Este cel putin penibil domnul care este “contrariat” de ce este retinut… Adica cum?! Tu, care dupa cum se vede esti genul de om la care “Alba Iulia i-a ramas mica”, mai mult, ai langa tine o “dameza” care te sustine in prostia ta si meeerrgi cat se poate de departe cu asta, cu prostia… Pai “ba” inteligentule care esti… nu ii durea mai tare pe cei de la Cinema sa le faci o plangere reala la Politie,Opc, Anaf, etc decat sa fi inca un retardat care filmeaza cum i se incalca ceva drepturi vezi tu’ Doamne?! A fost fraier Groza ca trebuia sa te tina pana dimineata la Politie si sa te tot audieze asa numai de dragul de a strica o seara care se voia relaxanta… Inca o data, sper sa nu am norocul sa cunosc persoane cu un asemenea retard si dorinta de afirmare la pachet! F bine a reactionat Politia si staff-ul de la Mall… Ba nuu, lasam toti frustratii sa intre peste noi… Hai pa!

    • Adam

      vineri, 17.11.2017 at 10:00

      Dezinformarea pe care incercati sa o lansati in mediul on-line nu prinde la toti „retardatii”. Faptul ca jigniti spune foarte mult despre caracterul dumneavoastra.

  7. free

    vineri, 17.11.2017 at 00:10

    un golanel care face circ ca i s-o tâcat filmu. ala ce o filmat categoric nu e barbat.

  8. Claudiu

    vineri, 17.11.2017 at 00:24

    Un cinematograf de rahat.Infect,mizerabil si proiectia si sunetul de toata jena.Dupa acest incident sigur nu o sa mai merg lavreun film aici.

    • Turtea

      vineri, 17.11.2017 at 19:23

      Vai de mine! ce pierdere… tzttztz

      • Estera

        sâmbătă, 18.11.2017 at 14:28

        Din moment ce va permiteti asemenea arogante, ridicati la fileu un mare semn de intrebare privind jocurile de culise din spatele imaginii cinematografului.

  9. danaz

    vineri, 17.11.2017 at 08:40

    Ce martori, ce audieri ?! Omul a incalcat un spatiu privat, plus ca a si filmat acolo. Angajatii si politia au procedat corect.

  10. Gogu de la scularie

    vineri, 17.11.2017 at 21:26

    Parerea mea ca domnul client a fost chiar nesimtit. Cred ca a fost deranjat de ce s-a intamplat dar asta nu era un motiv sa faca pe Gica contra cu toti angajatii, politistii si alte persoane de fata care nu erau de acord cu parerea sa. Nu cred ca era in masura sa intre in spatiul tehnic al cinematografului, Azi- maine daca va merge cu autobuzul si nu-i place cum conduce soferul este in stare sa-l dea jos de la volan sa se plimbe singur. Rusinica fraierica, mai dute si in alte tari si incearca sa faci circul asta cu politistii de acolo sa vedem daca te intorci cu toti dintii in gura.

    • Sabin

      sâmbătă, 18.11.2017 at 02:34

      Intr-adevar, esti foarte nesimtit daca in calitate de client ai tupeul de a cere ca dreptul tau sa fie respectat. In definitiv, angajatii cinematografului au fost deranjati de faptul ca domnul client „nesimtit” a stiu mai bine decat ei care le sunt obligatiile de serviciu si i-a pus sa-si faca treaba pentru care, de altfel, au si fost platiti evident…tot de domnul client „nesimtit”. Intr-o alta tara, „clientul nostru este stapanul nostru” vorba aceea. Garantat, niciodata nu se va ajunge intr-o astfel de situatie. Asa ca, incercati sa circulati regulamentar, sa nu va cada dintii din gura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax