Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Admitere în colegiile militare. Cum trebuie parcursă proba fizică la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Mai sunt câteva zile pentru înscrierea în vederea admiterii în colegiile naționale militare. Ultima zi de înscrieri este 24 martie 2023.

Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a publicat pe pagina de Facebook un video în care descrie parcurgerea probelor fizice la admitere.

”Dorim să venim în sprijinul tău și îți vom arăta cum trebuie parcurs traseul utilitar-aplicativ.

Doamna profesoară Felicia Vancea oferă explicații despre executarea elementelor, baremul dar și penalizările pe care le poți primi pentru executarea incorectă a exercițiilor, iar elevul sergent Dragoș Costea și eleva caporal Sara Holhoș îți arată pas cu pas cum să execuți toate elementele” au transmis reprezentanții instituției militare.

Înscrierile se fac online, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, împreună cu unul dintre părinți (sau cu tutorele), la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliezi.

Odată înscris(ă), trebuie să participi la selecție. Selecția constă în probe psihologice (test de aptitudini și chestionar de personalitate), probe fizice (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență) și un interviu de evaluare finală.

Dacă ești declarat(ă) „Admis” la aceste probe, vei efectua examinarea medicală în unități sanitare ale Ministerului Apărării Naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax