Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Adolescenți surprinși pe camerele video când furau dintr-o căruță, în șanțurile Cetății din Alba Iulia

Publicat

O căruță amplasată în șanțurile Cetății Alba Carolina a fost „ținta” unor tineri în ultima lună. Mai exact, mai mulți tineri au forțat vitrina frigorifică în urmă cu ceva vreme, iar un alt tânâr a intrat recent în căruță de unde a furat banii de rest. 

În ambele cazuri, atât grupul de tineri, cât și tânărul care a furat banii, au fost surprinși de camere video de supraveghere. 

Prima dată, în imaginile suprinse de camerele video montate în interiorul, dar și în exteriorul căruței, apar mai mulți tineri care, potrvit proprietarului au forțat sistemul de închidere al vitrinei frigorifice.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai  bine de trei săptămâni, în miez de noapte. După ce au forțat sistemul de închidere, tinerii au furat din vitrină în jur de 28 de doze de energizant.

Cel mai recent furt s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Atunci un tânăr, care era însoțit de o altă persoană, a intrat în căruță unde a început să caute bani sau băutură.

Potrivit patronului, tânărul a luat în jur de 30 de lei, bani pe care angajații căruței i-au lăsat pentru a avea de rest a doua zi.

Momentan patronul a declarat pentru alba24.ro că nu a făcut plângere la poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax