Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO AERIAN: Concertul Bonnie Tyler, văzut de la înălțime. Cum arată de sus Piața Cetății plină cu peste zece mii de oameni

Publicat

Alba Iulia fost, la sfârşitul săptămânii trecute, gazda unui eveniment cultural european. „Sărbătoarea Muzicii” a adunat în Cetatea Alba Carolina mii de oameni care au celebrat, alături de Opera Națională din Cluj Napoca și Bonnie Tyler, muzica.

Trei seri de excepție cu legende ale muzicii au fost la Alba Iulia. The London Quartet Cantabile, Opera Aida de Verdi și cel mai așteptat concert al anului susținut de Bonnie Tyler a adunat mii de oameni în Cetatea Alba Carolina.

În jur de 10 mii de oameni au cântat duminică seara alături de vedeta rock a anilor 70. „Turn around”, „I need a hero” și multe alte hituri care erau pe primele locuri muzicale acum mai bine de 30 de ani au adus bucura și lacrimile pe fețele fanilor din Alba Iulia, dar și din alte orașe, veniți special să o vadă „live” pe cea care le-a definit gustul muzical în copilărie sau în tinerețe.

Spre bucuria publicului, Bonnie Tyler a cântat mai bine de o oră, iar repertoriul s-a axat mai mult pe piesele consacrate și nu pe cele lansate de curând.
De faptul că în Piața Cetății s-au adunat în jur de 10.000 de oameni au profitat și fotografii locali, care au reușit să surprindă imagini aeriene incredibile de la concert.

Un astfel de video a fost realizat de Lucian Craiu:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax