Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mihai Dăscălescu – Jigniri și afirmații rasiste la adresa conducerii cluburilor de fotbal din Sebeș și Cugir

Publicat

Nu era de ajuns ca fotbalul albaiulian se chinuie prin ciulini în ligile inferioare, fără o echipă de liga I, dar mai este implicată și în scandaluri cu tente rasiste și afirmații defăimătoare. Într-o ședință secretă ținută cu două zile înainte de alegerile FRF, Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia este surprins făcând afirmații cu tente rasiste și defăimătoare la adresa unor oficiali ai cluburilor din județ.

Fotbalul din Alba Iulia ocupă primele pagini ale publicațiilor de profil zilele acestea, dar nu în urma unor performanțe sportive ci din cauza lui Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii și reprezentant al Ligii a 3-a în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Dăscălescu se află în mijlocul unui scandal mediatic din cauza unor jigniri aduse la adresa oficialilor altor cluburi din județ, Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș. În stenograma publicată îl numește pe viceprimarul Sebeșului, Adrian Bogdan „țigan obosit” iar despre Ciprian Pahone, afirmă că: “a mâncat c…t urât”.

Vă prezentam mai jos stenograma ce îl are cap de afiș pe Mihai Dăscălescu:

BURLEANU: Mihai? Alba?

DĂSCĂLESCU: Am probleme doar cu ăla, cu Cugirul (Liga 3).

BURLEANU: Cugirul în continuare?

DĂSCĂLESCU: Da. Am crezut c-am rezolvat-o, dar a fost undeva… Pahone (n.r. președinte Metalurgistul) cred că e de vină… a fost undeva și a mâncat căcat urât și atuncea numai…

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: În rest, e OK! M-a ajutat și politicul. La ce m-a ajutat? Mi-a transmis că nu se implică. În schimb, am avut probleme cu ăștia de la LPS Sebeș. De ce? Viceprimarul de la Sebeș a pus o presiune foarte mare, să jure pe Biblie și prostii din astea.

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: Un țigan obosit. Bogdan îl cheamă. În rest, n-au fost intervenții. E bine!

Viceprimarul Sebeșului a comentat afirmațiile lui Dăscălescu afirmând: „Nu știu cine este acest Mihai Dăscălescu. Tare mult aș vrea să știu de unde a inventat un asemenea scenariu. Pe mine m-a sunat un coleg, dar i-am spus că nu ne interesează să ne implicăm în alegerile FRF. Noi vrem să facem administrație. Nu noi am făcut presiuni. Din ce văd prin presă și aud, cred că mai degrabă din spre Burleanu ar trebui să se vorbească de presiuni. Nu eu am dat cadouri și porți domnului Cristian Petropulos, șeful de la AJF Alba.Cred că ar trebui ca Mihai Dăscălescu și Doru Oancea, care conduce LPS Sebeș, să meargă la medic și acolo să se vadă care dintre ei e mai normal la cap”

În urma materialului difuzat de către presă Dăscălescu a comentat: „Mi-am cerut scuze domnului viceprimar pentru modul cum m-am exprimat. Regret și îmi cer public scuze pentru modul cum am procedat”

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax