Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Aglomerație infernală la intrarea în Alba Iulia, dinspre Șard. Circulația a fost deviată din cauza unui TIR defect

Publicat

Trafic infernal la intrarea în Alba Iulia dinspre Șard. Cei șapte kilometri care despart cele două localități pot fi străbătuți, potrivit aplicațiilor de trafic, în aproximativ o jumătate de oră. 

Un cititor Alba24 a transmis imagini filmate miercuri după-amiază, în care se vede coada de mașini, care par că nu se mișcă deloc.

Oamenii au început să își piardă răbdarea și spun că circulația a fost deviată de la Galda de Jos, prin Ighiu, spre Alba Iulia.

Potrivit surselor Alba24, circulația a fost deviată pe ruta alternativă a Drumului Național 1, pe direcția Aiud – Alba Iulia, din cauza unui TIR care s-a defectat la Teiuș.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat că situația s-a rezolvat, dar fluidizarea traficului mai durează, având în vedere numărul foarte mare de mașini.

Circulația a fost reluată în zona Teiuș și mai multe echipaje de poliție se află în punctele importante, pentru a ajuta la revenirea la normal a traficului.

Sursă video: cititor alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Miclea

    miercuri, 18.08.2021 at 19:24

    Nu Tir defect așa se circulă zilnic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax