Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Aiudeanul Cristian Boca, din restaurantul lui Jamie Oliver, la ”Chefi la cuțite”. Clătitele din ”farfuria de 15 puncte”

Publicat

Cristian Boca are 25 de ani, este din Aiud și trăiește în Anglia, de unde a revenit special pentru emisiunea Chefi la cuțite. Din fericire, efortul său a fost răsplătit pe măsură.

În Anglia, Cristian a lucrat la unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver. 

Acesta a obținut în cadrul emisiunii ”farfuria de 15 puncte”, după ce anterior l-a silit pe chef Scărlătescu să îi ofere ”cuțitul de aur”.

Pentru că tema probei individuale din ediția 32 a sezonului 8 ”Chefi la cuțite” a fost clătitele, concurenții s-au întrecut în a pregăti cele mai interesante rețete de clătite.

”Asta este farfuria de 15 puncte! Am fost inspirat în acel moment și asta a ieșit! Să sperăm că nu este ultima cu punctaj maxim în competitie!

Clătitele speciale din farfuria de 15 puncte

În farfurie, Cristian Boca a pus clătite rulate cu mascarpone și banane caramelizate, cu sos de mentă și piersici și crumble de bicuite și nuci.

”Senzațională farfuria!” au exclamat șefii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax