Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alba Iulia a găzduit Campionatul Național de Kickbox: Peste 300 de sportivi din România au luptat pentru titlul de campion

Publicat

Peste 300 de sportivi, practicanți de kickbox au luptat la cel mai înalt nivel, la Alba Iulia, duminică 30 aprilie, la Campionatul Național de Freestyle K1 și Cupa Cezar Light K1.

A fost un eveniment sportiv la care au participat cluburi din toată țara, iar pentru o zi, Alba Iulia a devenit ”Capitala Sporturilor de Contact”. 

Meciurile de kickbox s-au desfășurat pe trei suprafațe de lupta: două ringuri și o suprafață de tatami.

Au fost meciuri puternice între practicanți de kickbox de toate vârstele.

YouTube video

De mai cei mici, până la tineri și adolescenți, cu toți au intrat în ring, sau pe suprafață de luptă cu speranța că vor ajunge campioni la categoria lor de greutate.

Fiind un eveniment național, în cadrul deschiderii oficiale, au fost prezenți mai mulți reprezentați ai autorităților locale și județene.

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia și viceprimarul Marius Filimon au fost prezenți, din partea orașului gazdă.

YouTube video

Aceștia au lăudat inițiativa clubului Revolution Academy Alba Iulia, club condus de antrenorul Alin Molodvan, pentru organizarea unui eveniment național, la Alba Iulia, în lumea sporturilor de contact.

De asemenea, Consiliul Județean Alba a fost reprezentat de vicepreședintele, Marius Hațegan, care la rândul său a vorbit despreimportanța sportului în societate.

YouTube video

Competiția sportivă a avut loc în sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax