Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alba Iulia ar putea găzdui un festival de muzică organizat de UNTOLD: Unde ar avea loc. Declarația primarului Gabriel Pleșa

Publicat

Alba Iulia ar putea găzdui în 2024, un festival de muzică, ”un mini festival” de muzică, organizat de o parte a organizatorilor festivalului UNTOLD de la Cluj. 

Dacă ideea va deveni realitate, festivalul ar urma să se desfășoare pe trei, patru zile, în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Informația a fost oferită de primarul Gabriel Pleșa, pentru alba24.ro. 

Acesta a spus că organizarea evenimentului a venit la propunerea celor de la Untold. Propunerea urmează să fie discutată în curând de reprezentanții administrației locale cu reprezentanții festivalului din Cluj.

Evenimentul ar fi gândit pentru mai multe spații din Șanturile Cetății: mai multe scene și spații amenajate prin zona turistică, timp de mai multe zile.

Momentan este la nivelul de propunere, de idee și de discuție între Primăria Alba Iulia și organizatorii de la Cluj.

Ce spune primarul Pleșa despre un festival de muzică amenajat în Șanțurile Cetății de către organizatorii UNTOLD

O întâlnire în care urmează să fie discutată propunerea, între organizatorii UNTOLD și reprezentanții administrației locale din Alba Iulia, va avea loc săptămâna viitoare.

„Discuția o să o extind și pentru un eveniment nou în anul 2024. Dânșii (n.r. o parte dintre organizatorii UNTOLD) au spus că ar vrea cumva să folosească șanțurile Cetății, dar nu neaparat Latura de Vest, vedeți, Piața Toboșarului, alte zone pe care noi nu le folosim și în care ar vrea să facă ceva pe 3-4 zile, gen UNTOLD, dar nu neaparat lumea să se strângă pe un stadion sau ceva de genul acesta.

Vreau să văd că mi se pare interesant și dacă lucrurile sunt așa cum ne dorim, sigur, să fie prins în calendarul de evenimente din 2024. Au dovedit că fac evenimente de succes și eu zic că nu avem decât de câștigat.

Ar putea fi un minifestival cu legătură cu Cetatea și cu zona istorică. Sigur, nu am intrat în amănunte, dar de ce nu, dacă vom bate palma pentru Târgul de Crăciun, sigur că aș vrea să văd și evenimentul pe care ni-l propun în 2024”, a explicat pentru Alba24 primarul Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pripon Marius

    joi, 02.11.2023 at 08:36

    Primare doar festivalurile și petrecerile te intereseaza,nu faptul ca totul este dezastru in acest oras(apa maro,gunoaie peste tot,lucrarile de mobilitate sunt praf)! Nu mai meriti votul nostru!

  2. Pamfil

    joi, 02.11.2023 at 12:29

    lasa-ne nene cu mizeria aia. Vrei droghisti p-aici? du-te dumneata la festivalu ala de 2 lei si lasa-ne.
    E suficienta mizeria si deranjul din santuri. Poti sa-i intrebi pe cei din Caroline – de pe ambele parti, sa vezi cata carne au sa-ti bage in frigider din cauza crajmelor de 2 lei cu evenimente de 3 lei puse strategic in apropierea lor.

    Pacat de scoala facuta voi astia din primarie dac-ati baut cerneala in loc sa luati notite cu ea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax