Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: „Alba Iulia, Capitală Culturală Europeană 2020”. Florin Roman: „Până la sfârșitul anului, vrem un răspuns clar: ori e albă ori e neagră!”

Publicat

YouTube video

Proiectul „Alba Iulia, Capitală Culturală Europeană în 2020” a intrat din nou în atenția inițiatorilor săi, mai precis a vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, care a declarat în cadrul unei conferințe că își propune ca până la sfârșitul acestui an să mobilizeze autoritățile să ia o decizie în acest sens. Cu toate că termenul proiectului a fost devansat cu un an, pentru 2021, acesta este în continuare realizabil potrivit lui Florin Roman, care a adăugat că ar dori, totodată, și depolitizarea lui.

„Voi face toate demersurile necesare pentru proiectul <Alba Iulia Capitală Culturală Europeană în 2020> ajutat, sper, de toți cei care își doresc acest proiect, pe lângă cei de la Primăria municipiului Alba Iulia. O să încerc să avem o discuție tranșantă, pentru că eu zic că, după ce trec alegerile parlamentare și săbiile se mai pun în teacă, va trebui să avem o discuție foarte serioasă despre acest subiect. Nu vreau să îl lăsăm în aer. Acest proiect nu poate fi făcut decât în echipă și sper să luăm o decizie.

După cum știți, termenul a fost devansat pentru 2021. Aș vrea ca acest subiect să nu mai fie politizat, să nu mai fie atribuit nimănui și sper ca până la sfârșitul anului să avem un răspuns foarte clar: e albă sau e neagră”, a declarat Florin Roman.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ardeleanul34

    miercuri, 10.10.2012 at 00:09

    Acest lucru ar trebui sa intereseze pe toti locuitorii municipiului Alba-Iulia, cat si pe cei ai judetului Alba, deoarece in primul rand aduce multe locuri de munca, atat de necesare intr-un oras distrus din punct de vedere economic de catre cei de la PD-L

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax