Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO – Alba Iulia prin ochii unor turiști: Parcări libere. Multe parcări libere. Peste tot, în Cetate, în oraș, lângă blocuri

Publicat

YouTube video

Cel mai minunat lucru în Alba Iulia, prin ochii unui grup de turiști – parcări libere: ”ceva remarcabil.” Bianca Popa este o vloggeriță din Brașov, unul dintre cele mai cunoscute orașe în materie de turism din România.

Bianca, într-un weekend din noiembrie 2019, și-a luat gașca de prieteni și a venit într-o excursie în Cealaltă Capitală, Alba Iulia.

Fiind un vlogger pe Youtube, tânăra a înregistrat cele mai importante momente petrecute prin Alba Iulia, iar, în doar o săptămână (postat în 3 februarie), clipul de șase minute a strâns peste 10.000 de vizualizări.

Nu Cetatea Vauban, șanțurile sale sau Muzeul Unirii i-a dat pe spate pe tinerii turiști, ci ceva mult mai incredibil pentru ei: locurile de parcare de prin oraș. 

Veșnica problemă a cetățenilor din Alba Iulia, nemulțumiți de locurile de parcare ce, în viziunea unora sunt prea puține, în viziunea altora problema e din cauza numărului prea mare de mașini din oraș, în ochii grupului de turiști nu a existat. 

” (…) Dar să vă spun ceva despre cel mai minunat lucru din Alba Iulia, ceva ce nu am mai văzut până acum: Oameni buni, parcări libere. Multe parcări libere. Erau peste tot, în Cetate, în oraș, lângă blocuri, ceva remarcabil (…)”, povestea Bianca în timp ce se plimba prin șanțurile Cetății Alba Carolina. 

Iar ospitalitatea albaiulienilor față de turiști a ”pălit” în fața unui lucru ”extraordinar” pentru Bianca și prietenii săi: nu s-au trezit cu cauciucurile tăiate, după o noapte de cazare la Alba Iulia. 

(…) și bonus am avut unde să parcăm și nu ne-a sunat nimeni la 12 noaptea să dăm mașina de acolo cum se întâmplă de obicei în Brașov și nici nu am avut cauciucurile tăiate ca în București, știu, extraordinar”, a remarcat Bianca după o noapte de cazare la Alba Iulia. 

” Oamenii ăștia în Alba Iulia au mai multe locuri de parcare decât au nevoie”, a concluzionat Bianca pe video-ul său despre Alba Iulia în ceea ce privește parcările din oraș. 

sursă video: Youtube – Bianca Popa: ”Un weekend la Alba Iulia”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Alina

    sâmbătă, 08.02.2020 at 22:03

    Acest lucru se imtampla sambata. Nu sunt o parte din localnici, studenti sau navetisti. Dar, ca localnic va spun, in timpul saptamanii e dezastru si mai risti si sa iti fie ridicata masina, primesti in plus si amenda aferenta care e destul de mare.

  2. dan

    joi, 13.02.2020 at 22:31

    Sa se mute in Alba Iulia sa vedem daca mai zice ca parcarile depasesc nevoile noastre. Pana atunci s-o lase mai usor domnisoara.

  3. Bogdan

    vineri, 21.02.2020 at 22:30

    Care parcari goale? :))) P.S. pe strada Poligonului/Vanatorilor sau in zona Mercur e cel mai „gol”, pe cuvantul meu, nici nu ma invart 30 min pana gasesc un colt sau ceva ‘X’ in fata unei scari de bloc, pe la ora 18, deja e full tot (trotuar/strada). Lejer rau cu locurile de parcare, promit…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax