Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alba Iulia, prin ochii unor vloggeri celebri. Drumul de la Rimetea și cafeaua servită amabil într-un birt de la țară

Publicat

YouTube video

Suntem Steve și Ivana, care împreună sunt Jetlag Warriors, vloggeri celebri dedicați turismului și călătoriilor, au vizitat județul Alba și s-au oprit la Alba Iulia.

Primul loc vizitat a fost Rimetea și Cetatea Colțești, iar în drumul spre Alba Iulia s-au oprit la o cafea, la un magazin sătesc, pe marginea drumului, unde au întâlnit o vânzătoare extrem de prietenoasă și amabilă, care a încercat să vorbească cu ei.

I-a întrebat de unde sunt, dacă le place în România și chiar dacă mașina lor este proprietate personală sau închiriată. Totul în limba română, cei doi nereușind să răspundă.

”O experiență de dimineață de 5 stele” a spus Steve, după întâlnirea cu doamna și cafeaua servită alături de oamenii din sat.

”Îndrăgostiți și mereu în căutare de noi aventuri. Ne place să descoperim locuri noi, să încercăm mâncare nouă, să întâlnim oameni noi și să învățăm noi culturi! Ne documentăm călătoriile pe canalul nostru de YouTube” declară ei.

Cea mai mare parte timpului și-au petrecut-o în Alba Iulia, prin Cetatea Alba Carolina. Au descris fiecare obiectiv turistic, au vorbit amănunțit despre istoria orașului și au luat masa.

”Ăsta e locul de naștere al României” a spus Ivana.

S-au lovit până și de problema parcărilor. Când au ajuns la apartamentul la care erau cazați, au găsit parcarea ocupată și un număr de telefon pe bord.

De acolo au aflat că până la ora 16:00 se poate parca și pe locurile rezervate.

Steve și Ivana au pe canalul lor de youtube peste 182.000 de abonați și au vizitat orașe de pe toate continentele. În doar 24 de ore, filmul lor despre Alba Iulia a fost văzut de 15.000 de oameni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax