Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Albaiulianul Gicu Grozav, luat la întrebări de suporterii echipei naționale de fotbal a României

Publicat

YouTube video

Albaiulianul Givu Grozav a fost luat la întrebări de suporterii echipei naționale de fotbal într-un interviu acordat FRF. Fotbalistul spune cu nu simte o presiune din cauza numărului 10 de pe tricou și că încearcă să uite de el atunci când intră în teren. 

„Mereu am fost comparați cu Generatia de Aur, mă rog, numărul 10 a fost purtat de jucatori excepționali. Nu simt o presiune în plus. Încerc să uit de numărul purtat pe tricou în timpul meciului.”

Fotbalistul spune că la primul meci sub tricolor a simțit atât presiune cât și mândrie în același timp,

“La primul meci în tricoul echipei naţionale am simţit o presiune foarte mare, dar, în acelaşi timp, şi mândria de a purta tricoul echpei naţionale, pe care şi în zi de azi îl port cu mândrie de fiecare dată când îl îmbrac şi mă bucur foarte mult. Sper să îl îmbrac cât mai mult de acum încolo”, a spus, în debutul interviului, Gicu Grozav.

“Nu simt o presiune în plus pentru că port numărul 10 la echipa naţională. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi încerc să uit de numărul purtat pe tricou în timpul meciului”, a mai afirmat Gicu Grozav.

Două meciuri ale naționalei i-au marcat copilaria lui Grozav.

„Ca o amintire placută, aceea când toți componenții s-au vopsit în cap blonzi, iar cea mai trista și, poate la care am suferit, a fost meciul cu Danemarca.” , a declarat Gicu Grozav pentru frf.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax