Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Testul de Sinceritate pe Alba24 cu Florin Roman, candidat PNL Alba, la Camera Deputaţilor

Publicat

flori roman parlamentare alba24Mai sunt doar trei săptămâni până la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, iar candidaţii înscrişi pe listele partidelor din Alba se află în plină campanie electorală.

De această dată, invitat la „Testul de sinceritate” pe Alba24.ro, emisiunea moderată de jurnalistul Dan Lungu, a fost Florin Roman, candidat PNL pentru unul dintre cele cinci funcţii de deputat aferente judeţului Alba.

Reamintim că Florin Roman, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, este primul pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor.

Acesta a dezvăluit de ce a ales să candideze şi ce crede că poate face pentru cetăţenii judeţului, dacă va prelua un mandat de deputat.

YouTube video

 

*PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba

Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax