Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alexandru Paștiu, principalul suspect în cazul CRIMEI din Răhău, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDF1Z20sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Alexandru Paștiu, principalul suspect în cazul crimei din Răhău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Propunerea procurorilor a fost admisă, marți, 20 aprilie, de judecătorii Tribunalului Alba. 

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.00, Alexandru ar fi intrat în casa a doi tineri, care locuiau împreună și i-a atacat cu un cuțit. 

Pe unul din ei, un tânăr de 22 de ani l-ar fi înjunghiat mortal cu un cuțit, iar pe tânăra care se afla alături de băiat ar fi rănit-o.

Bărbatul și cele două victime, erau colegi de muncă. Din căte se pare, Paștiu nu ar fi acceptat că cei doi tineri aveau o relație, în ideea în care și el ar fi plăcut-o pe tânără.

După ce a atacat, bărbatul a părăsit locul crimei. Luni în jurul orei 12.00, bărbatul a fost prins într-o pădure din proximitatea localității, de doi polițiști pe motociclete tip enduro.

Momentul în care bărbatul a fost prins, a fost suprins de o altă persoană iar atunci când este întrebat unde este cuțitul, acesta a spus că l-a aruncat.

Tot luni, în jurul orei 14.30, bărbatul a fost transferat de la sediul poliției din Sebeș, la Alba Iulia pentru a fi audiat.


La ieșirea din secția de poliție din Sebeș, flancat de trei mascați, bărbatul nu a făcut nici o declarație.

În ceea ce privește starea tinerei rănite, reprezentanții Spitalului Orășenesc Cugir au precizat pentru Alba24.ro, luni 20 aprilie, că aceasta este în stare stabilă, având câteva plăgi produse prin tăiere.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 19.04.2021, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 36 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 18/19.04.2021, în jurul orei 4,00, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului.

În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 22 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de acesta, iar la data de 20.04.2021, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile faţă de inculpat.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Sebeş.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax