Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alexia Brown din Alba Iulia: Când muzica întâlnește pasiunea. O poveste despre emoții, trăiri și multe planuri de viitor

Publicat

YouTube video

Muzică făcută din pasiune, cu multă muncă și un videoclip fără decolteuri și fuste scurte în prim plan.

Multe vise, un câmp, un pian și un drum care duce doar spre viitor – rezumatul în două propoziții ale celei mai noi piese a artistei din Alba Iulia, Alexia Mihălțan, sau Alexia Brown. 

Alexia a lansat în urmă cu câteva zile primul videoclip profesionist din cariera sa de artistă. ”O stea” este un mesaj pentru viitor, pentru Alexia care trebuie să ajungă în top fără compromisuri. 

Am stat de vorbă cu ea pentru a afla ce înseamnă să ”înoți” împotriva valului și a ceea ce vinde în industria muzicală din România și de unde și-a luat numele de ”Brown”.

A lucrat o vară întreagă pentru a-și plăti videoclipul

Cum nu are un contract cu o casă de producție, Alexia și-a plătit producția piesei și videoclipul din banii pe care i-a scos în vara anului 2021. Mai exact aceasta a lucrat toată vara: a pus unghii și în unele zile a lucrat chiar și 12 ore pe zi.

După o vară întreagă de lucru a reușit să strânga banii pentru producție.

”O stea” – un amalgam de emoții și trăiri la 17 ani

La 17 ani Alexia pune în rânduri tot ceea ce simte și trăiește. De la vise, emoții și trăiri de adolescență. Iubire, îmbrățișări și prietenii toate se regăsesc în versuri.

Însă mai presus de toate, melodia este pentru viitor, este un mesaj către Alexia de peste ani, dar și către cei care vor să reușească în viața prin multă muncă, pasiune și dăruire.

Împotriva curentului

Am vrut să mai aflam de la Alexia cum poți din punctul ei de vedere să reușești în industria muzicală fără a aduce în prim plan decolteuri, fuste scurte și vulgaritate.

Aceasta a spus că asta încearcă să facă: să ajungă sus, dar prin muncă și ambiție. ”Melodia este una pură și prin care vreau să promovez modestia” a spus Alexia.

Planuri de viitor

Momentan este în clasa a XI, Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, dar după viitorul îl vede la București. Alexia Vrea să meargă la Conservator și să își continue drumul în industria muzicală.

Alexia mai are un frate și o soră, dar din cei trei doar ea a ales calea muzicii, cei doi fiind studenți la medicină. Cel mai probabil talentul îl moștentește de tatăl său, acesta fiind preot.

De unde numele de ”Brown”? Răspunsul a fost unul simplu: e șatenă și are ochii căprui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax