Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alianţa pentru Alba. Aripa Ciorbea din PNŢCD a încheiat protocol cu USL pentru alegerile locale

Publicat

Ţărăniştii din „aripa Ciorbea” din PNŢCD sprijină USL în judeţul Alba, pentru alegerile locale. Un protocol de colaborare a fost semnat la nivel local de reprezentanţii celor două mişcări politice. Acesta se numeşte „Alianţa pentru Alba”.

Medicul Radu Vieru, reprezentant la „aripii Ciorbea” PNŢCD Alba, prezent în conferinţa de presă organizată de PNL, miercuri, a declarat că această colaborare oferă ţărăniştilor şansa să participe la guvernarea judeţului Alba.

De asemenea, Victor Ciorbea, prezent în conferinţă, a declarat că atât în ţară, cât şi în Alba este nevoie de schimbare şi, în opinia sa, USL este alternativa potrivită.

La întâlnire au mai participat fostul preşedinte al PNŢCD Alba, Iuliu Hada, Nicolae Ota, dar şi vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman şi deputatul Călin Potor.

Din declaraţiile politicienilor, ţărăniştii Nicolae Ota şi Vasile Petric au trecut formal la PNL, pentru a putea candida la alegerile locale, pentru funcţiile de consilier judeţean, respectiv consilier local.

Potrivit protocolului politic semnat de USL şi PNŢCD, preşedintele ţărăniştilor „autentici” din Alba, Iuliu Hada va participa la întrunirile USL Alba. Deasemenea, în condiţiile prevăzute de leislaţia electorală în vigoare, PNL Alba, potrivit înţelegerii se obligă să desemneze candidaii pentru funcţia de primar din rândul membrilor PNTCD autentic Alba prin Fundaţia ANCD Alba, dacă aceştia sunt primari în funcţie sau dacă vor fi plasaţi în sondajele de opinie ori dacă se convine în acest sens în plan teritorial sau naţional. Acelaşi protocol valabil până ân 2016 prevede ca în consiliile locale să fie desemnaţi candidaţi membrii ai PNTCD autentic Alba. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, PNTCD Alba va susţine candidatul propus de USL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. geta

    miercuri, 09.05.2012 at 13:21

    Doctorul Vieru reprezinta o mare dezamagire pt. PNTCD, daca se aliaza acum cu Iliescu. Cred ca Coposu se rasuceste in mormant azi.

  2. romanu

    miercuri, 09.05.2012 at 21:10

    Fara cuvinte acest protocol PNTCD-USL niciodata Seniorul nu semna un protocol unde s-ar afla nea Nelu si urmasi de-ai lui.Niciodata tradatorilor!

  3. andone

    joi, 10.05.2012 at 21:48

    Cine e domnul Ciorbea un RATAT politic

  4. Daos

    marți, 15.05.2012 at 16:57

    Ciorbea, un fost procuror comunist, fost memebru la Partidul Socialist al lui Verdet infiintat dupa lovitura de stat din decembrie 1989, lovitura de stat data de rusnaci pentru a-si pune fostele lor conserve de pe teritoriul Romaniai la putere, nu cred ca poate fi acel om providential pentru PNTCD. Pur si simplu nu are statutul moral de a clama conducerea PNTCD. Si sa-mi fie iertat, dar nici nu are stiu eu ce prezenta publica impresionanta, vre-o stiu eu ce carisma deosebita care sa traga partidul in sus la alegeri. Acum se aliaza cu partidul lui Iliescu, cel ce a dus minerii ce au batut si ucis protestatari in Piata Universitatii, iar pe taranistii si liberalii din acea vreme i-au fugarit pe strazi. Oare „taranistii” lui Ciorbea nu-si mai amintesc de ce le-a facut Iliescu si acolitii lui?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax