Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Amenajarea noului talcioc din Alba Iulia, pe ultima sută de metri. Se așteaptă emiterea autorizațiilor. Când va fi deschis

Publicat

Pregătirile pentru amenajarea noului Talcioc din Alba Iulia sunt pe ultima sută de metri. Proprietarul terenului aflat la ieșirea din municipiu spre Cluj-Napoca, omul de afaceri Ioan Lazăr, a precizat marți pentru Alba24 că în prezent se așteaptă emiterea autorizațiilor. Deschiderea noului târg ar urma să fie făcută la începutul lunii noiembrie. 

„Suntem pe utlima sută de metri cu amenajarea, mai trebuie puse mesele. În prezent lucrăm la autorizații”, a precizat Ioan Lazăr. Acesta a mai transmis că dorește ca noul talcioc să fie cât mai „civilizat”.

Reamintim faptul că terenul pe care urmează să fie noul talcioc are o suprafață de aproximativ 2 hectare și este situat la ieșirea din municipiu spre Cluj-Napoca, pe partea stângă.

În zonă urmeză să fie amenajată o parcare de 8.000 de metri pentru autoturisme, care va fi gratis pentru cei care își vor parca mașinile când vor merge la târg.

Noua locație din lângă Ambient / hotelul Tara este provizorie până când se vor termina lucrările de pe strada Gheorghe Șincai din Lumea Nouă. Firma care va construi în zonă mai multe locuințe sociale, un centru multifuncțional și noul talcioc este Tobimar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. SsS

    joi, 27.10.2022 at 07:13

    Vai. dar cat de frumos se vad ruinele fostei fabrici „REFRACTARA”….ceva sublim. De asa ceva e nevoie, de RUINE !!!

  2. Verzan alexandru claudiu

    sâmbătă, 29.10.2022 at 00:48

    domnu Lazăr ai facut cea mai mare greșeală sa scoți tanciocul din tiganime cine crezi ca va merge pana langa ambient ai pierdut bani la acest proiect
    cu stima și respect verzan alexandru claudiu
    zis molecula

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate