Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Amendă de 2.000 de lei pentru un bărbat care a distrus florile din fața Primăriei Aiud, în plină zi

Publicat

Un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei după ce a distrus florile aflate într-o jardinieră, în fața Primăriei Aiud. Fapta acestuia a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere. 

„Poliția Locală a identificat și sancționat o persoană care a ales să ignore orice regulă de conviețuire și respect față de spațiul public, distrugând un bun al comunității.

Acest gest necivilizat a atras o amendă în valoare de 2.000 lei.

Indiferent despre ce vorbim: bănci, jardiniere, locuri de joacă, coșuri de gunoi, distrugerea acestora nu este acceptabilă.

Vă reamintim că în momentul de față în municipiul Aiud sunt amplasate 90 de camere de supraveghere video, acestea fiind un instrument valoros care fac din comunitatea noastră una mai sigură.

Totodată, vă mulțumim celor care contribuiți zi de zi la menținerea frumuseții Aiudului și vă încurajăm să sesizați orice acte de vandalism”, au scris reprezentanții Primăriei Aiud, vineri, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax