Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Amenzi de aproape 16.000 lei și bunuri confiscate în talcioc: Polițiștii din Alba Iulia au depistat mai mulți comercianți cu mărfuri fără forme legale

Publicat

YouTube video

În această duminică, polițiștii au inițiat o acțiune de verificare și control în talciocul săptămânal din Alba Iulia. Așa cum era de așteptat, aceștia au depistat comercianți fără forme legale și marfă fără acte de proveniență. Astfel, aceştia au aplicat amenzi de aproape 16.000 lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 7.000 lei. Vedeți mai jos, în video, cum a decurs acțiunea.

În data de 24 martie, între orele 8.00-11.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat în talciocul săptămânal din Alba Iulia, o acţiune ce a avut drept scop identificarea persoanelor care efectuează acte de comerţ fără respectarea prevederilor legale, întăririi climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii, şi combaterea ilegalităţilor la regimul rutier.

La acţiune au participat 41 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigare a fraudelor şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi care au constat un număr de 68 de abateri contravenţionale (11 la Legea 61/1991 privind ordinea publică, 18 la Legea 12 /1990 privind comerţul şi 39 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice).

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 15.950 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 6.735 lei (produse electronice, scule, biciclete, textile şi încălţăminte) pentru care comercianţii nu au putut prezenta documente legale de comercializare, iar pentru unele din ele existând suspiciunea că provin din furt.

Bunurile confiscate au fost duse la sediu Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax