Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Andra Jurj, o polițistă din Alba, pe podium la un concurs de conducere defensivă. Ce probe au avut de trecut

Publicat

IPJ Alba a organizat un concurs județean de conducere defensivă. Concursul a fost organizat pentru polițiștii din județ. La competiție s-au înscris 16 polițiști, dintre care două femei.

După probele de concurs, o polițistă din Alba, Andra Jurj, din cadrul Serviciului Rutier, s-a clasat a treia pe podium. 

Pe primul loc s-a situat agent principal de poliție Vlăzan Răzvan din cadrul Serviciului Rutier iar pe locul II  s-a clasat agent principal de poliție Călușer Bogdan din cadrul Poliției Municipiului Aiud- Biroul de Ordine Publică.

Concursul și rezultatele au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba.


Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie 2024, pe un poligon special amenajat, aflat pe raza localității Ighiu, polițiștii Biroului Pregătire Profesională au organizat un concurs de conducere defensivă, la care s-au înscris 16 polițiști din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Concurenții au avut de parcurs un traseu complex, format din 9 ateliere și au avut ocazia să demonstreze însușirea tehnicilor de îndemânare prezentate la stagiile de pregătire în domeniul conducerii defensive și în regim prioritar, organizate de Biroul Pregătire Profesională.

Activitatea a fost coordonată de subcomisar de poliție Pușcaș Rodel, instructor auto în domeniul conducerii defensive, în cadrul Biroului Pregătire Profesională și a fost organizată cu sprijinul Asociației Sportive Dinamo Alba, al Corpului Național al Polițiștilor Alba, al Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea I Alba și al Asociației Apulum Pol.

Aceasta a fost cuprinsă în calendarul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba cu ocazia Zilei Poliției Române, care va fi aniversată în data de 25 Martie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Defenderu’

    marți, 05.03.2024 at 17:31

    Ce-i asta? Pt ce strica masinile? Cu cele personale fac la fel? Unde e conducerea defensiva? Poate agresiva! Jenant!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax