Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO Andrei Cordea, fotbalistul din Aiud, a intrat în dizgrația conducerii FCSB-ului. „La fotbal trebuie să joci pentru echipă”

Publicat

Managerul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat nemulțumit de prestația fotbalistului aiudean, Andrei Cordea, în partida de duminică, 16 iulie, împotriva celor de la FCU Craiova 1948.

În prima etapă a noii ediții a SuperLigii României, FCSB a întâlnit-o în deplasare pe FCU Craiova 1948, partidă la finalul căreia bucureștenii au ieșit învingători, cu scorul de 3-1.

Imediat după pauza meciului, Andrei Cordea l-a înlocuit în teren pe Florinel Coman, care suferise o ușoară accidentare.

La numai 15 minute după intrarea sa în teren, fotbalistul originar din Aiud a livrat o pasă decisivă pentru un alt nou-intrat în teren, Malcom Edjouma, care a majorat diferența la 3-0.

Cu toate acestea, managerul general al FCSB-ului, participând la emisiunea Sport Report de la postul TV Orange sport, moderată de Silviu Tudor Samuilă, a declarat că prestația tuturor fotbaliștilor care au intrat de pe bancă pe parcursul meciului a lăsat de dorit.

Celălalt invitat din emisiune, Emil Grădinescu, îl întreabă pe MM Stoica: „La Cordea, e o problemă psihică? În sensul că el simte că îi cam fuge pământul de sub picioare și vrea să forțeze pentru a avea realizări deosebite și să prindă echipa din nou?”

„Fotbalul nu e tenis de câmp. Alcaraz poate avea realizări deosebite și să-l sucească pe Djokovic. La fotbal trebuie să joci pentru echipă, nu pentru tine. Jucând pentru tine te îndepărtezi de statutul pe care l-ai avut când jucai pentru echipă”, a răspuns Mihai Stoica.

În debutul stagiunii trecute, timp de câteva luni bune, Cordea a fost cel mai important jucător al FCSB-ului, având contribuții decisive atât în meciurile din tururile preliminare ale UEFA Conference League, cât și în competiția internă.

În data de 8 septembrie 2022, Cordea înscria „golul carierei”. În meciul din faza grupelor UEFA Conference League, pe London Stadium, Andrei Cordea deschidea scorul în fața celor de la West Ham United, formație care avea să câștige întreaga competiție la finalul sezonului.

foto: Facebook/ Andrei Cordea; captură YouTube Orange Sport România

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa marcel

    marți, 18.07.2023 at 11:26

    Groparul Mihai Stoica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax