Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Andrei Marga, declarații șoc la Alba Iulia: Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României

Publicat

Andrei Marga, fost ministru de Externe și al Educației și fost rector al Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, a declarat în timpul unei conferințe desfășurate vineri la Alba Iulia, că Ucraina se află în ”frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României.

Acesta și-a lansat cartea ”Soarta democrației” în cadrul Târgului de Carte ”Alba Transilvana”.

Momentul poate fi urmărit la minutul 51:45.

”Suntem aici cu o situație absolut specială și o supun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești.

Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galiția, României – Bucovina și Rusiei – Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări.

Ne cramponăm, asta este, va fi conflict. Și închei cu aceasta, să fim foarte limpezi: cât timp nu se rezolvă printr-o discuție și cu America și cu Rusia, Germania, Ucraina și cu China și nu se va ajunge la un acord, nu va fi liniște în Europa. Nefiind liniște, democrația va suferi”, a spus Andrei Marga.

Andrei Marga a mai spus că ”România nu are ce căuta în acest război”, susținând că țara noastră ”are toate resursele să nu sufere cu criza energetică”.

Andrei Marga (76 de ani) a fost ministru de Externe și al Educației. A fost declarat colaborator al fostei Securități, decizie rămasă definitivă în 2015.

Sursa video: Facebook/Biblioteca județeană Lucian Blaga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. dolfi

    vineri, 16.09.2022 at 22:30

    inca unul care a cazut in plasa propagandei rusesti. maskirovka chiar functioneaza.

  2. Troc

    sâmbătă, 17.09.2022 at 03:46

    Noi am putea face un schimb cu Ucraina. Ei ne dau înapoi Bucovina, iar noi le cedăm Țapul care a semnat cedarea.

  3. gelu stoian

    sâmbătă, 17.09.2022 at 07:23

    Musiu Andrei Marga-i LA FEL de CRETIN ca Noul Ministru PSD al Agriculturii, Petre Daea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Unul

    sâmbătă, 17.09.2022 at 07:44

    Mare purtător de creier răvășit și dom’minister ăsta. La vremea lui de glorie maximă se credea o instituție, un minister cu totul. Acum i-au rămas în căpuț doar clopoțeii senilității. Somn ușor nea Mmatga și vezi să nu cazi din pat când vreun gând isteț ca ăsta cu Ucraina, nu o să-ți dea ghes să te duci la oliță.

  5. Gerula

    sâmbătă, 17.09.2022 at 13:14

    nu este adevarat ce spune Marga. Crimeea era populata de tatari. Donbas de cazacii Don si tatari, politia apartinea de Marele Regat al Lituaniei – circa 500 ani; Russia ajunge acolo in 1770, pina atunci nu era nici un rus. La recensamantul din 1893 peste 50% din populatie erau ukrainieni, rusii erau circa 25%. In 1922 – dupa Revolutie, Donbas este incorporat Ukrainei, deci a fost sub Russia mai putin 150 ani. Ma dispera ca ca asa numitii oameni de cultura habar nu au de istorie

  6. Cretu

    sâmbătă, 17.09.2022 at 16:44

    marga andrei , ori e prost , ori mananca kkt. Din doua una. ce credeti ca alege acest imbecil care incearca sa se dea destept si arata lumii cat de prost este.

  7. facsimil

    sâmbătă, 17.09.2022 at 17:56

    un comunist ticălos și spurcat.

  8. Petre

    duminică, 18.09.2022 at 12:55

    Are perfectă dreptate !Voi care vorbiți,mai studiați istoria!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax