Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ansamblul Folcloric al Județului Alba, invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia

Publicat

Ansamblul Folcloric al Județului Alba este în aceste zile invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia.

Ansamblul, dirijat de Alexandru Pal, este însoțit de îndrăgiții soliști vocali Veta Biriș, Mariana Anghel, Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița și Nicolae Plută.

„Am acceptat cu drag invitația de a participa la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, o comunitate care face eforturi importante pentru a-și păstra identitatea românească.

Pentru Ansamblul Folcloric al Județului Alba și pentru soliștii vocali care l-au însoți a fost o onoare să se prezinte în fața publicului din această comunitate de români cu o parte din folclorul și zestrea de tradiții românești, pe care le conservă și le promovează cu mândrie”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina își propune să promoveze folclorul și tradițiile românești și a fost găzduit de Teatrul Național „Sterija” din Vârșet.

Festivalul este un eveniment de tradiție pentru comunitatea românilor din Voivodina (Serbia) și a ajuns în acest an la cea de-a 63-a ediție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax