Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Apă potabilă, toalete ecologice și buletine pentru mai multe familii care locuiesc în zona Talciocului din Alba Iulia

Publicat

Aproape de 40 de familii care trăiesc în zona modulelor de pe strada Gheorghe Șincai, din Alba Iulia, au de vineri, 24 septembrie, acces la apă potabilă.

Mai mult de atât, în zonă au fost amplasate și mai multe toalete ecologice. 

În zona respectivă a fost instalată o cișmea de apă. De la cișmea se vor putea alimenta pentru consum toate familiile care locuiesc atât în cele 11 module amplasate de primărie, cât și în construcțiile din zonă.

Cel care s-a implicat activ în amplasarea cișmelei și a toaletelor ecologice este Călin Pădurean, liderul Partidului Phralipe al Romilor.

Pe lângă că a făcut formalitățile pentru a aduce apă potabilă în zonă, Călin Pădurean s-a ocupat și ca persoanele care stau în zonă să își facă buletine. Mare parte dintre cei care locuiesc acolo au buletine provizorii, însă de acum își vor putea face acte de identitate pe adresa la care sunt amplasate modulele.

Până în prezent, opt persoane din zonă și-au făcut buletin.

Călin Pădurean a precizat că pe viitor în zonă vor fi amplasate încă 12 module de către Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax