Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Apel disperat al unui asistent maternal din Alba, pentru băiatul pe care îl are în grijă. Povestea tristă a lui Daniel

Publicat

YouTube video

Un băiat de 14 ani, din Vingard, are nevoie de bani pentru o operație la care este programat în luna ianuarie a anului viitor. Daniel suferă de o boală rară, o formă de cancer osos. Asistentul maternal în grija căruia se află nu are posibilitatea să strângă cei peste 10.000 de euro de care are nevoie copilul pentru prima operație. 

Alba24 a verificat situația descrisă mai jos. Dacă doriți să îl ajutați, puteți trimite un SMS la 8829 cu textul DANIEL și donați 2 EURO sau puteți participa la un mini târg de Crăciun de unde puteți cumpăra produse, iar banii vor merge la el.

  • ”Mă numesc Daniel, am 14 ani si sufăr de o boala foarte gravă. As dori sa va povestesc putin despre suferinta mea, un cosmar pe care il traiesc de cativa ani de zile. Pana in urma cu 3 ani am dus o viata frumoasa, si nici acum nu pot sa afirm ca viata mea nu este frumoasa, chiar daca sufar de aceasta boala crunta. Deoarece parintii mei nu au putut sa ma creasca, de micut mamica mea adoptiva mi-a asigurat o locuinta si un trai decent. Am crescut ca un copil normal, fara greutati, aveam tot ce imi doream, o viata frumoasă.”

Povestea campaniei

„A fost odată că niciodată”, așa încep majoritatea poveștilor cu final fericit. Din păcate însă nu toate poveștile de care auzim în viață de zi cu zi au un parcurs ușor.

Crăciunul acesta însă, ne-am propus, ca împreună cu voi, cel puțin o poveste, să fie cu happy end.

Daniel are 14 ani și suferă de Sarcom Ewing, o formă de cancer osos care, în cazul lui, a dat metastaze și la plămâni. Șansa băiatului care locuiește în județul nostru, în satul Vingard, comuna Spring, este o prima operație programată în luna ianuarie, la Centrul Medical Apolo din Debrecen, urmată imediat de o altă intervenție.

  • ”În anul 2016, mai precis in luna Februarie, am cazut cu bicicleta si m-am lovit la picior. Nu am bagat de seama prea tare, pentru ca inainte mai cazusem. De data aceasta, piciorul a inceput sa ma doara tare si a devenit cald, mult mai cald ca celalalt. Deoarece aceasta stare a durat mai mult timp, mama m-a dus la control, unde mi s-a facut un CT si unde mi s-a dat si diagnosticul, un diagnostic greu, pe care nu iti doresti sa il aiba nimeni. Aveam doar  11 ani si viata mea a devenit nespus de trista. Am inceput sa iau contactul cu spitalele,  sa incep tratamente si sa lupt cu toata vointa pentru viata mea” – Daniel. 

Pentru ca acestea să aibă loc este nevoie de suma de 10.510 euro, bani pe care asistentul maternal în plasamentul căruia se află Daniel, nu are cum să îi procure.

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt despre emoție, dăruire și ajutor pentru cei aflați în nevoie, studioul de design interior Design Yourself găzduiește în perioada, 18-22 decembrie, între orele 10.30-18.30, un mini târg de Crăciun de unde cei care doresc să îl ajute pe Daniel pot achiziționa decorațiuni hand made.

Evenimentul marchează și deschiderea oficială a studioului nostru, un spațiu creativ destinat iubitorilor de frumos și tuturor celor care doresc să apeleze la specialiști pentru a-și trasforma spațiile în locații pe sufletul lor. Studioul nostru este în perioada sărbătorilor locul unde puteți să ajutați un suflet aflat în nevoie dar și să achiziționați un cadou special de Crăciun.

Suma strânsă în urmă vânzării decorațiunilor și a donațiilor va ajunge în cel mai scurt timp la Daniel împreună cu gândurile de încurajare a tuturor celor care au participat alături de noi la evenimentul caritabil.

Ne gasiți în Piață Iuliu Maniu la nr 25, ușa cu grilaje de lemn” au transmis organizatorii mini târgului, pe adresa Alba24.

  • Campanie incepută la: 13 Noiembrie 2019
     Nume si prenume: Lucaci Daniel
     Localitatea: sat. Vingard, com. Spring, jud. Alba
     Varsta: 14 ani
     Diagnostic: Sarcom Ewing
     Nevoi concrete: Fonduri pentru acoperirea costurilor operatiei care se va efectua la Apollo Egészség Centrum, Debrecen.
     Costuri investigatii medicale: 10510 Euro
     Suma necesara: 10510 Euro
     Spital: Apollo Egészség Centrum
     Operatia se va efectua la: Apollo Egészség Centrum, Debrecen

Detalii despre cazul lui Daniel, găsiți aici: sperantapentruromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax