Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Apel pentru Johann. Un cunoscut rocker din Alba se luptă cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor

Publicat

Un cunoscut muzician din Alba se luptă cu o boală nemiloasă. Johann Hentz, fost component al trupei Mass Media, Truda și coautor al mai multor proiecte muzicale rock, a fost diagnosticat cu cancer. 

El are nevoie de ajutor pentru o operație în Germania. Prietenul său, Dan Roșu, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, însoțit de un video cu explicațiile lui Johann.

”Câteodată viața ne pune în față obstacole pe care nu le putem trece singuri. În momentele de cumpănă în care sănătatea si chiar supraviețuirea depinde de orice ajutor cat de mic, avem nevoie de prieteni și de oameni buni.

Azi, Johann are nevoie de noi. Viața îl încearcă greu și la 53 de ani diagnosticul medicilor a venit nemilos:…. Cei care îl cunosc și au apreciat muzica lui de-a lungul anilor au acum ocazia să-l ajute pe Johann să-și ducă mai departe viața.

Orice contribuție e binevenită. Banii sunt necesari pentru o nouă operație în Germania și pentru tratamentul de recuperare medicală. Puteți dona în contul… IBAN: RO78INGB0000999909267178”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    luni, 19.02.2024 at 16:29

    de ce nu se iau bani ce la cei ce aduna audiovizualu din drepturi de autor, asociatie care nu se stie cum impart banii adunati, cred ca merg mai mult pe salarile lor decit la artisti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax