Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO API: „Management haotic” și „mobilizare insuficientă” pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda. Nu vor termina nici în 2021

Publicat

YouTube video

Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebes – Turda are puține șanse să fie deschis traficului rutier în anul 2020. Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură susțin că este sub semnul întrebării finalizarea lucrărilor chiar și în anul 2021.

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au vizitat recent traseul Lotului 2, între Alba Iulia și Aiud, în lungime de 24,5 km. Concluzia la care au ajuns aceștia este că antreprenorul grec Aktor are un management haotic și continuă activitatea cu o mobilizare total insuficientă.

„Putem observa o dată în plus managementul haotic al grecilor de la Aktor, mobilizarea insuficientă, lucrările realizate în ultimii 5 ani ce trebuie remediate, sau un sistem de scurgere al apelor aproape inexistent ce produce pagube semnificative la fiecare ploaie.

Cu excepția structurilor principale unde subcontractorul Retter este bine mobilizat, este greu de crezut că Aktor va finaliza restul lucrărilor chiar și în anul 2021”, au scris reprezentanții API, pe pagina de Facebook.
foto, video: Asociația Pro Infrastructură

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. max

    miercuri, 12.08.2020 at 08:20

    Cum asa ? N-au venit specialistii la conducerea ministerului transporturilor ?…..aaa am inteles, psd-ul e de vina !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax