Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO API: Mobilizarea pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda nu este suficientă pentru finalizarea lucrărilor în 2020

YouTube video

Publicat

Vești proaste de pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Stadiul lucrării la aproape 6 ani de la semnarea contractului este de aproximativ 90%, iar mobilizarea constructorului italian Pizzarotti nu este nici pe departe suficientă pentru a putea deschide circulația în luna decembrie a acestui an, au transmis joi reprezentanții asociației Pro Infrastructură. 

„Se pare că antreprenorul se folosește de toate chichițele contractuale posibile pentru a împinge termenul de finalizare cât mai departe în 2021, în timp ce șoferii stau zilnic blocați zeci de minute în trafic pe DN1 între Sebeș și Alba Iulia.

Ne exprimăm speranța că antreprenorii cu asemenea abordări rușinoase pentru blazonul oricărui constructor serios să fie penalizați corespunzător de către autorități și să nu îi mai vedem prea curând pe șantierele din România”, au transmis reprezentanții Pro Infrastructură, pe pagina de Facebook.

foto, video: Facebook, Asociația Pro Infrastructură

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate