Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Aproape 200 de români care trebuiau să zboare la Cluj, blocați fără explicații pe aeroportul din Barcelona

Publicat

Mai mulți români sunt blocați pe aeroportul din Barcelona, din cauză că avionul care trebuia să plece miercuri seară spre Cluj-Napoca, nu a mai plecat.

Situația este descrisă de jurnalistul Vitalie Cojocaru pe pagina sa de Facebook.

”Aproape 200 de români se află în aceste momente în aeroportul din Barcelona. Oamenii se plâng de faptul că au avut avion de aseară, ora 17.00 spre Cluj.

Nu au putut zbura fără să li se spună motivul și abia la ora 1.00 noaptea au fost trimiși la un hotel. În această dimineață ar fi trebuit să zboare din nou, la ora 11.00. La ora 14.00 la care scriu această postare, pasagerii români susțin că nu știu când o să fie îmbarcați.

Sunt supărați, mai ales cei care au copii. O femeie plânge pentru că trebuie să fie la o înmormântare în țară, dar nu știe când va putea ajunge.

Am întrebat WizzAir ce s-a întâmplat și când vor putea decola spre Cluj? Revin cu o explicație a companiei când va reacționa” a scris acesta.

Săptămâna trecută, un zbor dinspre Memmingen (Germania) spre Sibiu, al companiei WizzAir, a ajuns cu o întârziere de peste 36 de ore. În el se aflau și mai mulți albaiulieni care doreau să ajungă în oraș pentru 1 Decembrie. Au fost cazați la un hotel din zonă și au plecat abia a doua zi noaptea, spre Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax