Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Aproape de TRAGEDIE pe A1, între Deva și Sibiu. Un șofer inconștient era să fie strivit de 2 TIR-uri

Publicat

YouTube video

Un șofer inconștient a fost la un pas să producă o tragedie pe Autostrada A1, între Deva și Sibiu. În timp ce conducea agresiv, șoferul a încercat mai multe depășiri riscante între două autotrenuri. Doar o frână bruscă l-a scăpat pe șofer să nu producă o tragedie, în momentul în care aproape a fost prins între cele două TIR-uri.

În imagini se vede cum un TIR trece de pe banda doi pe banda unu. Câteva momente mai târziu, șoferul vine cu viteză și încearcă să forţeze depăşirea unui alt autotren, care încerca să pătrundă pe autostradă. 

Când și-a dat seama în ce situație se află frânează brusc şi în ultima secundă evită să fie prins între cele două autotrenuri, dar totuși le atinge. 

Polițiștii au reușit să îl identifice pe bărbat. Acesta a fost amendat cu 870 de lei și i-a fost permisul suspendat pe o durată de 60 de zile, pentru neacordare de prioritate. 

Sursă video: Digi24.ro / Adrian Cheta

Foto: Captura ecran video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax