Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Artistul din Alba Iulia, Cristian Alexievici, a lansat un nou single: ”Să nu mai vii”. Ce reprezintă pentru el versurile

Publicat

Artistul din Alba Iulia, Cristian Alexievici, a scos un nou single. Este vorba despre melodia ”Să nu mai vii”, care a fost lansată în data de 18 februarie pe YouTube. 

Pentru mine, „Să nu mai vii” e mai mult decât un single, reprezintă întoarcerea la mine și la un drum de la care cândva m-am abătut. Compoziția este modul oricărui artist de a-și exprima cel mai autentic și liber „a fi”. Câteodată e nevoie de cel mai mult curaj să lăsăm în lumină tot ce purtăm în suflet. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect!”,  a spus Cristian Alexievici.

YouTube video

  • Muzica: Cristian Alexievici, Maria Alexievici;
  • Backing Vocals: Andreea Alexievici, Maria Alexievici;
  • Chitara Solo: Nedelea Lucrețiu;
  • Text: Cristian Alexievici
  • Video: Vex Photography

Artistul din Alba Iulia a absolvit The Institute of Contemporary Music Performance (Londra). Este orchestrator, compozitor și instrumentist în diverse proiecte muzicale, talentul său interpretativ reflectându-se în acompaniamentul foarte creativ și în ușurința cu care trece de la un instrument la altul, respectiv de la un gen al altul.

În prezent este profesor la Liceul de Arte Regina Maria, unde a și studiat în perioada 2003-2015 și profesor de percuție la Alba Iulia Brass&Drums.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax