Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Atac dur al președintelului CJ Alba, Ion Dumitrel, la adresa guvernanților: De multe ori fac o politică extrem de proastă

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, s-a aflat în studio-ul jurnalistului Emil Pojar, la emisiunea ”Versiune și adevăr” la Radio Alba24.ro

Dumitrel a dezbătut o serie de subiecte printre care dezvoltarea economică a județului Alba, ce proiecte sunt în implementare prin programul ”Anghel Saligny” dar a și lansat un atac asupra guvernanților. 

Mai mult de atât, pe lângă investițiile care se realizează în județ Dumitrel a pus accentul și pe fondurile europene care au fost atrase și l-a dat exemplu pe Mircea Hava și proiectele pe care acesta le-a realizat cât timp a fost primar al Municipiului Alba Iulia.

Însă a ținut să precizeze că oamenii, localnicii orașelor și a județelor să nu compare administrația județeană din România cu forma de conducere a guvernelor.


”Niciodată domnul Ciolacu nu va fi…. și este un primar dintr-o comună mai mică, guvernele să treacă la fapte, că noi aștia din administrație suntem la fapte zi de zi.

Ei fac politică, de multe ori extrem de proastă, iar noi facem administrație printre politicile lor proaste. Asta vreau să vă spun eu clar. Asta este esențială, când aud că cineva ne compară pe noi administrația locală cu guvernele României.

Deci dacă România s-a dezvoltat am spus-o și o să o spun de fiecare dată, asta se datorează administrației locale. Primarilor pe care toți îi tratează așa cum știți”, a declarat Ion Dumitrel.

Poziția președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, vine în urma declarației premierului Marcel Ciolacu, ”să trecem de la fapte la vorbe”.

De asemenea Dumitrel a mai continuat și a spus că cei din administrații primesc lecții de la cei care nu știu ce înseamnă administrație locală și nu au respect față de ea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 05.07.2023 at 13:25

    Măi, nu mai critica guvernele, că ele sunt oglinda a ceea ce trimiteţi voi şi vă bateţi pentru a vă impune oameni în guvern. Guvern de tot rahatul. Nu ai specificat că sunt proşti, dar toată lumea îşi dă seama de acest lucru.

  2. Popa marcel

    miercuri, 05.07.2023 at 17:26

    Noi am dezvoltat România zice nenea Dumitrel.Daca tăcea era mai bine.Cei din PDL au făcut numai jafuri și acum sunt toți bine mersi în pnl.Romania a fost distrusa și furata de toată clasa politică. Numai salarii babane aveți si o grămadă de privilegii .Suntem ultimii din ue.La apa ctta sunt angajați toți piloși. Dumitrel nu știe. El este curat și pur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax