Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Atacantul albaiulian Gicu Grozav face spectacol în Ungaria. A marcat trei goluri, după ce a fost introdus în minutul 55

Publicat

Atacantul albaiulian Gicu Grozav a făcut spectacol în Ungaria, acolo unde a marcat un hat-trick de senzație într-un meci pentru echipa sa Diosgyori VTK.

Ajuns la 30 de ani, fostul dinamovist a marcat un hattrick în întâlnirea câștigată de formația sa în deplasarea de la MOL Vidi, scor 3-1.

Echipa sa, Diosgyori VTK, care se află pe ultimul loc în Ungaria, a reușit o mare surpriză. Gicu Grozav a început meciul ca rezervă și a intrat pe teren abia în minutul 55. El a marcat cele trei goluri în minutele 60, 61 și 89, primele două după lovituri de cap inspirate.

Grozav se află la cota șase goluri marcate în acest sezon în țara vecină.

Diosgyori VTK se află la trei puncte de ultimul loc care asigură salvarea de la retrogradare, ocupat în prezent de Budafoki.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax