Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Au blocat o stradă din Alba Iulia la o oră de vârf, pentru a ridica o mașină. Nervi și aglomerație

Publicat

YouTube video

Macaraua cu care primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, își umflă mușchii ridicând mașinile lăsate în afara locurilor de parcare, s-a ostenit astăzi pe o stradă cu sens unic din centrul orașului, pe care a ocupat-o minute bune. Cum ar veni, pentru fluidizarea traficului, utilajul a trecut la treabă blocându-l, asta spre indignarea șoferilor opriți în coloană. De remarcat ar fi că blocarea unei străzi presupune o procedură legală și nu poate fi făcută după ”inspirația” de moment a polițiștilor locali, în favoarea unei firme private.

Băieții de la firmă au întins chingile în jurul unei mașini care nu apare pe lista de numere intangibile, polițiștii locali s-au învârtit în jur cu brațele în aer ca și când s-ar pricepe, iar șoferii care așteptau în rând pe strada blocată, s-au enervat și au început să claxoneze.

Strada este una dintre cele mai circulate, mai ales la momentul operațiunii, ora 13, când părinții erau în zonă pentru a-și lua copiii de la școlile din apropiere (Școala Generală Nr. 1 și Liceul de Arte). Unul dintre polițiștii locali s-a aplecat spre una dintre mașini și l-a întrebat pe șofer dacă se grăbește, însă acesta nu a răspuns provocării.

Firma privată angajată de primărie trebuia să ridice (așa se spunea inițial) doar mașinile care blochează traficul, accesul pompierilor și al ambulanței, accesul în curți, sau care blochează alte mașini.

Ghinion: țintă este orice mașină care nu este pe un loc de parcare. Și după ce li s-a dat pe mână un ciocan, polițiștii locali au început să vadă o mulțime de cuie în formă de bemveu, audi, scodă și volcsvagen, pe care le bat nătâng în sicriul mandatului lui Boss.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. grigore

    joi, 22.03.2018 at 14:56

    Unde se aude claxonul?
    Sa se invete sa parcheze in loc permis. Este parcere in apropriere.

    • Costy

      joi, 22.03.2018 at 15:44

      Si pe sens unic unde este permis parcarea ? Din reportaj se intelege ca i s-a ridicat masina fiindca nu a raspuns la intrebarea marelui agent de politie LOCALA. is curios ce a blocat soferul respectiv pe o strada cu sens unic???!!!!

    • eddy

      vineri, 23.03.2018 at 08:08

      Grigore , ti se pare ca is suficiente locuri de parcare cumva? Sau tu circuli cu bicicleta?

    • Jon

      miercuri, 28.03.2018 at 08:06

      Unde este parcare un apropiere *****e? Câteva locuri care sunt ocupate permanent, aia numești tu parcare?

  2. postacul de serviciu

    joi, 22.03.2018 at 17:56

    Da. AM asteptat în coloana respectivă aproximativ 4-5 minute. Dar decât să aștept câteva luni de zile ca și copilul meu să se refacă ( asta în caz mai fericit, desigur ), în cazul unui accident rutier pieton lovit de auto, din cauza lipsei vizibilității a unui conducător auto IRESPONSABIL, da, SUNT DE ACORD CU RIDICAREA și așteptarea în coloană.Vă recomand să încurajați lucrurile pozitive din orice subiect, nu doar aspectele mai puțin….relevante.E nevoie de o corecție aplicată acestor conducători auto care trebuie să mai citească legislația rutieră din când în când.

    • mos p***

      joi, 22.03.2018 at 22:32

      ie si ce zice circulatia rutiera??? cand in maj oraselor din marile tari pe un sens unic jumate din drum e parcare cu parcari delimitate iar la noi e interzis parcatul mai peste tot .. ba r******** e alt flux de masini acum fata de anul 1990 cand or fost facute semnele de ciruclatie .. sensurile giratorii stramte de nu poti trece doua masini prin cel de la piata cetate , si alte c******* facute acum in Alba Iulia is de toata jena ! is facute parca de oameni natangi fara pic de minte .. iar tu vii si mi zici ca da sa le ridice ? iesiti in p**** din Romania si mai vedeti altii cum traiesc baaa ca va indobitociti dracu detot .. si ajungeti sa credeti ca doar asa e bine .

  3. Roncea Adrian

    vineri, 23.03.2018 at 02:40

    Felicitări localilor, Alba Iulia a început să se disciplineze la capitolul ,, fiecare oprește cu mașina unde dorește,, și sunt sigur că marea majoritate, adică peste trei sferturi din șoferi, sunt mulțumiți că pot circula mult mai deschis. Așteptăm pe Marius Rece și la Sebeș cu oamenii lui .

    • Jon

      miercuri, 28.03.2018 at 20:46

      Să le ********* localilor comunitari, paznici de panseluțe!

  4. Andrei

    vineri, 23.03.2018 at 09:20

    Foarte bine!
    Sa se ridice toate!
    Sunt dispus sa astept ridicarea masinilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax