Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Autoturism apărut din senin pe contrasens, în fața coloanei Papei Francisc, la plecarea de pe Câmpia Libertății

Publicat

YouTube video

Un autoturism cu număr de Alba, i-a alertat pe agenții de securitate aflați în perimetrul de evacuare de pe Câmpia Libertății din Blaj, a Suveranului Pontif. Nu se știe cum, în condițiile în care drumul era asigurat de agenți și de polițiști, pe contrasens a apărut un Tuareg care se îndrepta direct spre coloana Papei Francisc.

Agenții din dispozitiv au reacționat imediat fugind spre mașina respectivă, care a oprit nu departe de prima mașină de poliție care deschidea drumul. În acel moment, șoferul a realizat greșeala făcută și a dat cu viteză în spate, ieșind în final din calea coloanei. Mașina are numere de Alba dar ar putea fi a unei structuri de securitate, ținând cont de modul profesionist în care șoferul a reacționat: rapid și precis.

Nu se știe cum a ajuns mașina pe contrasens. Cu doar câteva minute mai devreme, tot pe acolo au trecut și coloanele oficiale ale autorităților române, pe aceeași direcție de deplasare, iar drumul era asigurat de polițiști.

Imediat după eliberarea drumului, coloana Papei Francisc a plecat în direcția respectivă. Suveranul Pontif s-a aflat într-o Dacia Logan cu geamul coborât și i-a salutat pe cei aflați pe marginea drumului. Surprinși de o asemenea întâlnire neașteptată, oamenii nu au reușit să reacționeze și să aplaude.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax