Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Avarie la rețeaua de apă din Alba Iulia. Muncitorii care lucrează pe un lot de mobilitate au spart o conductă

Publicat

Muncitorii au spart o conductă de alimentare cu apă a cartierului Cetate din Alba Iulia. Aceștia lucrau pe unul dintre loturile de mobilitate care presupun refacerea infrastructurii din oraș.

Avaria s-a produs la intersecția dintre Bulevardul Revoluției cu Strada Cloșca.

Un cititor Alba24, aflat sâmbătă în zona respectivă, a surprins momentul. În imagini se observă cum muncitorii asistă neputincioși, în timp ce șantul deja săpat se umple cu apă.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au explicat pentru Alba24 că avaria a apărut în momentul în care se făcea săpătura în zona intersecției cu Cloșca.

”Constructorul a atins o conductă de apă. Chiar dacă au verificat în căminul de vane și nu părea să treacă prin acea zonă conductă. Daca ar fi fost marcate cu bandă sau fir toate conductele sau dacă ar fi existat niste hărți cu rețelele, nu s-ar fi întâmplat.

Cei de la APA CTTA, împreună cu constructorul, lucrează la remedierea avariei, iar în câteva ore apa va fi pornită pe rețea. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create” au transmis reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax