Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Avem transport public local în Alba Iulia: Consilierii au aprobat proiectul de delegare a gestiunii în ședință extraordinară

Publicat

YouTube video

La ora 13.00, consilierii locali din Alba Iulia s-au întrunit în ședință extraordinară pentru a repune în discuție proiectul de hotărâre privitor la aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane  ce se va încheia între AIDA -Transport Local și STP Alba Iulia. După ce acesta nu a fost aprobat prin votul consilierilor ieri, din cauza abținerilor majorității acestora, astăzi, proiectul a trecut de votul edililor locali. În opinia primarului Mircea Hava, neaprobarea proiectului ar fi putut însemna sistarea transportului public local în oraș.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilieri cu o singură abținere, a lui Marius Adrian Costinaș. Astfel, albaiulienii au scăpat de riscul de a rămâne fără transportul public local din oraș.

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au ajuns la concluzia comună că trasportul public local în Alba Iulia este unul la standarde europene așa că au aprobat contractul de delegare a serviciului încheiat între AIDA-TL și STP Alba Iulia.

Deși a ridicat astăzi mâna la vot, consilierul liberal Rareș Buglea a declarat că rămâne încă la părerea că elaborarea caietului de sarcini s-a realizat cu dedicație către STP determinându-i pe ceilalți trasportatori din județ să renunțe la licitație din cauza cerințelor pe care aceștia nu le-ar fi putut întruni. Liberalul este de părere că, proiectul nu a trecut în ședința de marți din cauza absențelor consilierilor PDL și acuză atitudinea primarului Mircea Hava care a ieșit din ședință pentru a da declarații de presă.

Decizia consilierilor locali de aprobare a acestui contract a fost felicitată de primarul Mircea Hava care este mulțimit de faptul că, edilii locali au conștientizat importanța votării acestui proiect și dezastrul pe care l-ar fi însemnat sistarea transportului public local în Alba Iulia.

Vedeți AICI cum a fost tratat acest punct în ședința ordinară de marți, 7 august 2012. Citiți și ce înseamnă acest sistem de transport metropolitan

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax