Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Trei administraţii din Alba vor împărți 1.872.000 de lei de la Guvern. Alte trei localităţi primesc 2,5 milioane euro din fonduri europene

Publicat

YouTube video

Guvernul a aprobat, săptămâna aceasta, în ședință, alocarea unor sume de bani pentru investiții la rețelele de apă și infrastructură rutieră, iar între județele care vor beneficia de finanțare se numără și Alba. Este vorba despre suma totală de 1.872.000 de lei ce va fi direcționată, potrivit vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman, către astfel de lucrări, în localitățile Săliște, Scărișoara și Rimetea. Reprezentantul CJ a amintit şi de fonduri europene primite pentru comuna Unirea şi localităţile Ciugudu de Sus şi Ciugudu de Jos, de 2,5 milioane de euro.

Florin Roman a explicat că banii alocați de Guvern vor fi folosiți pentru lucrări de reparații la drumuri și introducere rețele de apă în cele trei localități din județ. Mai precis, potrivit OUG 7, aprobată miercuri, sumele vor fi repartizate după cum urmează:

Scărișoara – 533.000 lei

Rimetea – 350.000 lei

Săliște – 969.000 lei

În plus, „cea mai substanțială sumă a fost aprobată pe Măsura 322, pentru comuna Unirea. Vorbim de circa 2,5 milioane de euro pentru rețeaua de apă și canalizare la Ciugudu de Sus și Ciugudu de Jos, modernizarea Căminului Cultural din Unirea și construirea unui cămin de bătrâni în aceeași comună. Practic, aici, domnul primar mai trebuie să meargă  la APDRP să își semneze ordinele și să se apuce de execuție”, a completat vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Aotearoa

    joi, 27.09.2012 at 12:48

    Zona Sebes,de la CUNTA,DRASOV,BOZ,DOSTAD,SPRING VIGARD,UNGUREI -ROSIA DE SECAS,E PERMANENT UITATA CIND E VORBA DE INVESTITII IN MEDIU RURAL===PARCA NU APARTINE JUD. ALBA==Ac. zona a ramas in urma uitata si neglijata .DE VINA E NUMAI FACTORUL POLITIC.Prea se exagereaza cu muntii apuseni si asta din cauza ca sunt prea multi infipti in politica.

    • milan

      sâmbătă, 06.10.2012 at 11:13

      ai dreptate!! in zona apusenilr au toti „alesii’ afaceri…turism pensiuni..altii cariere de piatra!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax