Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat din Alba, liderul unei secte sexuale, urmărit internațional. Manipulare, orgii cu studente și eleve de liceu

Publicat

Eusebiu Sebastian Aposotolache este un bărbat de 66 de ani, din Ocna Mureș, care, de mai bine de zece luni, se ascunde de autoritățile naționale, dar și internaționale. 

Bărbatul, fost profesor de teatru, muzician, coregraf, fost colaborator al Operei din Viena, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu exectuare pentru trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor în formă continuată. 

Eusebiu a format o sectă numită ”Cercul”, în care, timp de aproape zece ani, a racolat studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureș, dar și eleve de liceu. Acesta spunea că, prin orgii sexuale, ritualuri în miez de noapte, obediență, pot atinge un nivel spiritual superior lumii actuale. 

Bazele grupării au fost puse în anul 2008, iar procurorii DIICOT au făcut primele mișcări în 2016.

În realitate, bărbatul se folosea de sectă pentru a-și satisface fanteziile sexuale. Acesta era ajutat de o fostă angajată a Facultății de Arte din Târgu Mureș, care racola studente pentru grupare.

Însă cel mai șocant este faptul că Nușa Kelemen, angajata de la facultate, și-a introdus fiica în sectă, încă de la vârsta de 12 ani, fiind exploatată sexual de guru Sebastian, până la maturitate.

Fata a devenit atât de îndoctrinată, încât în timpul liceului și-a convins mai multe prietene să ia parte la orgiile sexuale din ”casa luminată” cum era numită locuința în care secta își avea sediul principal.


Nușa Kelemen a dispărut fără urmă după ce pedeapsa a rămas definitivă.

Cum erau racolate fetele care ajungeau sclave sexuale ale gurului Apostolache

Nușa Kelemen descoperită decedată, într-o pădure din Germania

UPDATE: Din câte se pare, Nușa Kelemen a fost găsită moartă, într-o pădure din Germania. Potrivit jurnalmigrant.com, un craniu uman găsit în luna ianuarie a acestui an, în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie de naționalitate română în vârstă de 51 de ani, rezidentă în Treis-Karden.

De asemenea, presa germană precizează că zona respectivă a fost cercetată în amănunt cu ajutorul câinilor adulmecători, după doar câteva zile. Aceștia au luat urma rapid și au găsit alte oseminte ale scheletului femeii pe o pantă abruptă, adiacentă potecii forestiere. Deoarece nu fuseseră semnalate în acea perioadă cazuri de persoane dispărute în zona respectivă, la început nu a fost deloc ușor să se afle cine poate fi persoana decedată.

Potrivit informațiilor cotidianului WochenSpiegel, femeia decedată se numea Anna Nusa Kelemen, născută în România, care a avut locuit ultima oară în localitatea Treis-Karden. Ceea ce nimeni nu bănuia inițial, era cine era cu adevărat femeia descrisă ca fiind o persoană drăguță și prietenoasă.

Nușa Kelemen, care era coafeza facultății, observa fetele care, fie erau mai timide, fie aveau o situație mai precară și lega o relație de prietenie cu ele. În timp, fetele făceau destăinuiri despre viața lor privată, probleme sau dorințe.

Ce puteau obține cele care frecventau secta Cercul. Caputra de la perchezițiile DIICOT

Atunci Nușa le vorbea despre un guru, care pune în practică filosofia lui Osho, într-un grup de meditație numit ”Cercul”. Fetele făceau cunoștință cu Apostolache, care le vorbea despre filosofie, viață, meditație, dar la un moment dat, le vorbea fetelor chiar despre ele.

De fapt, Nușa îi spunea lui Eusebiu tot despre fete, iar acesta se folosea de informații în timpul discuțiilor cu fetele.

O putere divină numită Cehov

Eusebiu spunea că știe secretele fetelor de la o ființă paranormală, legată de divinitate, ființă numită Cehov, care, în contextul în care fetele erau studente la teatru, avea o conotație puternică.

Când fetele deveneau foarte interesate de grupare, începea următoarea fază.

Ritualuri cu biblia în mize de noapte și lumânări aprinse

”Odată ce deveneau interesate, erau instruite să citească Biblia și, zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare și să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm.

În acest răstimp, intervenea inculpatul, telefonic sau prin intermediul inculpatei și le felicita pentru performanțele de a avea orgasme repetate. Odată ce acestea treceau prin această etapă a inițierii, erau duse în diverse locații unde se afla și inculpatul, așa-zise sfinte, de exemplu casa sfântă din localitatea Eremitu”, se arată în motivarea Curții de Apel Târgu Mureș.

”Casa sfântă” de la Eremitu

Una dintre victimele din dosar a declarat în fața anchetatorilor ce se întâmpla la casa din Eremitu și în ce stadiu de îndoctrinare se aflau fetele care locuiau alături de ”maestru”.

”La finele anului 2014, aceasta (n.r. una dintre fete) s-a mutat la Eremitu, fiind familiarizată cu învățăturile profetului Osho și obligată să participe la ritualurile zilnice care începeau cu un duș, apoi aprinderea unei lumânări la ora 24.00.

Masa la care ”guru” discuta cu fiinta superioară Cehov

Urma dezbrăcarea și introducerea în vagin a unui fir cu pietre semiprețioase, pentru a le purifica. Toate femeile participante se supuneau acestui ritual, la solicitarea inculpatului, apoi se rugau în gând Tatăl nostru în ordinea stabilită tot de inculpat, se ridicau în ordinea în care s-au rugat și îl sărutau pe inculpat, iar, după acel sărut, acesta lua paharul și după ce divinitatea îi spunea să dea viață, începea ritualul sexual care consta în sex în grup, inculpatul întreținând relații intime cu fiecare femeie, până la orgasm, în aceeași ordine în care s-au rugat.

După ce termina, le cererea acestora să întrețină acte de lesbianism, să se satisfacă una pe cealaltă în timp ce el le privea și se masturba, finalizând cu ejacularea și împărțirea fluidului astral”, se arată în motivarea instanței.

Fiica Nușei Kelemen racola eleve de liceu

Printre victimele gurului din Alba a căzut și o fată, elevă de liceu și prietenă cu fiica Nușei Kelemen. Eleva de liceu a spus că a mers de trei ori la casa din Eremitu și că, de două ori, guru i-a propus să întrețină relații sexuale, dar aceasta a refuzat. Însă, de față cu ea, Eusebiu a întreținut relații sexuale cu prietena sa.

Pedepse

După ce secta a fost destructurată, au urmat două condamnări, la Tribunalul Mureș și la Curtea de Apel Târgu Mureș.

Apostolache a primit 9 ani de închisoare cu executare. Nușa Kelemen, care racola fetele, a primit și ea 8 ani de închisoare cu executare, iar Marta Papai, care se ocupa de fete în ”casa sfântă” a fost condamnată la 7 ani și 9 luni de închisoare.

Cei doi inculpați, Nușa și Eusebiu, au dispărut înainte ca sentința la Curtea de Apel Târgu Mureș să devină definitivă.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    joi, 04.08.2022 at 12:12

    SPIRALA Asta de ” GURU ” i -( cerc [ lungit ]in sus si-n jos ) nu se va rupe DECAT in Momentul in care Politia Romana ( cea Internationala ii poate ” da ” doar DATE despre ei { GURU-i ) ISI VA Face DATORIA ????? De SALARII nu se pot PLANGE, Uniforme NOU-noute AU, Se pensioneaza mai DEVREME ca restul ” muritorilor de rand „, in PLUS, Dupa Pensionare VOR avea si Pensiile NESIMTITE, [{ de serviciu }], DAR Dorm In BOCANCII din DOTARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

ADMINISTRATIE

Cât câștigă șefii administrației din Alba. Sumele încasate de primarii orașelor, prefectul și președintele consiliului județean

Publicat

Încasează anual sume astronomice pentru românul de rând și conduc primăriile din județul Alba.

Cei mai importanți oameni din administrație și-au făcut publice declarațiile de avere, din care putem afla cât au câștigat în anul fiscal încheiat, adică în 2021. 

Mulți dintre ei nu și-au încărcat declarațiile pe siteurile primăriilor pe care le conduc, acolo unde informațiile ar fi la îndemâna cetățenilor, sau atunci când au făcut-o, le-au îngropat în site încât să fie foarte greu de găsit.

Totuși au fost obligați să și le depună pe  integritate.eu, unde au fost consultate de Alba24.ro și de unde au fost extrase veniturile declarate ale acestora.

Mai multe informații despre averile lor, nu doar despre venituri, puteți accesa aici.

Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba

Președintele Ion Dumitrel a încasat o indemnizație de 164.268 de lei în 2021, de la instituția pe care o conduce.

Soția acestuia, angajată a Apa CTTA Alba, a avut un salariu de 128.158 de lei, la care s-au adăugat bonuri de masă în valoare de 3.300 de lei.

dumitrel

Acesta nu a declarat datorii și avea două conturi în care se aflau 342.000 de lei și respectiv 132.000 de lei, dar și un cont în valută gol.

Prefectul județului, Nicolae Albu

Prefectul Nicolae Albu a încasat în 2021, suma de 143.550, de la Prefectură. Soția sa a obținut, în același an, venituri (salariu) în valoare de  58.777 de lei de la Instituția Prefectului Alba și 15.725 de lei de la APIA.

Soția prefectului a mai obținut, potrivit declarației acestuia, indemnizații AJOFM (6.440 de lei), indemnizații pentru comisie de concurs (1.200 de lei).

Alba Iulia – Gabriel Pleșa

Primarul Gabriel Pleșa are venituri atât din indemnizația de primar cât și din mediul privat, de la o firmă a familiei.

În 2021, Pleșa a primit de la primărie 164.268 de lei, iar de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, o retribuție de profesor asociat în valoare de 3.599 de lei.

Primarul a primit dividende de la două firme: 110.000 de lei de la Matex SRL și 155.000 de lei de la VIVA SRL, ambele firme ale familiei sale.

Sebeș – Dorin Nistor

Primarul Dorin Nistor a încasat de la primăria pe care o conduce suma de 118.632 de lei, în 2021. Soția sa, consilier juridic la Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov, a câștigat 76.196 de lei.

La bancă, primarul are 3 conturi în lei care totalizează aproape 100.000 de lei și unul în valută, cu peste 5.000 de euro.

Aiud – Oana Badea

Primarul din Aiud, Oana Badea, a declarat venituri de 119.921 de lei, obținute în această calitate în 2021.

Aceasta nu are alte venituri, și nu a declarat nici conturi la bancă. Singura achiziție pe care a menționat-o în declarația de avere este o Dacia Logan din 2021.

Câmpeni – Dan Cristian Pașca

Primarul din Câmpeni, Dan Cristian Pașca, declară că a încasat de a primărie, în anul fiscal încheiat, suma de 83.328 de lei.

Soția sa, medic de familie, a câștigat însă mult mai bine: a avut venituri de 316.180 de lei, la care se mai adaugă 18.000 de lei încasați de la firma Aristur SRL Câmpeni.

Familia Pașca a încasat însă cele mai mari sume de bani din dividende, obținute de la 2 firme: SC ARCOM SRL și SC ARISTUR Câmpeni SRL.

În total, este vorba despre 710.000 de lei, după cum reiese din declarația de mai jos.

Afacerile celor două firme par a fi mers mult mai bine decât în anul anterior, când dividentele obținute de familie au fost de 552.000 de lei.

Abrud – Cristian Albu

Primarul din Abrud a declarat în anul fiscal 2021, în această calitate, suma de 100.380 de lei. Soția sa a câștigat 48.000 de lei, ca angajată la DGASPC Abrud.

Înainte să fie ales în funcția de primar, Cristian Albu câștiga mai mulți bani ca angajat al Cupru Min Abrud.

În anul fiscal în care a ajuns primar, obținuse de la compania de stat aproximativ 118.000 de lei.

Baia de Arieș – Traian Pandor

Primarul orașului Baia de Arieș, Traian Pandor, a obținut în anul fiscal încheiat, adică în 2021, suma de 92.352 de lei de la primărie.

Pe lângă acești bani, Pandor a mai primit 49.000 de lei pensie. Față de declarațiile de avere anterioare, de această dată au dispărut veniturile din închirieri.

Suplimentar însă, primarul a cumpărat în 2021 un teren intravilan la Ciugud.

Blaj – Gheorghe Rotar

Primarul din Blaj, Gheorghe Rotar, a declarat venituri de 118.632 de lei, reprezentând indemnizația de primar pentru anul 2021, în scădere față de anul anterior când a obținut o indemnizație de peste 132.000 de lei.

Veniturile familiei sunt întregite de soția sa, asistent șef la spitalul din oraș, care a câștigat aproape 77.000 de lei.

Familia Rotar a mai obținut suma de 14.220 de lei din chirii.

Cugir – Adrian Teban

Primarul din Cugir, Adrian Teban, a declarat o indemnizație de 118.893 de lei, sumă obținută în 2021 de la primărie.

Soția sa a câștigat peste 74.000 de lei de la școala gimnazială la care lucrează.

În anul 2021, Teban a mai încasat 12.176 de Euro de la Comitetul European al Regiunilor.

Economiile sale din bancă au crescut într-un an de la 44.500 de euro, la 57.812 euro.

Zlatna – Silviu Ponoran

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, a avut în 2021, ultimul an fiscal de raportare, un venit de la primărie în sumă de 95.358 de lei.

Suma este mai mică decât cea din 2020, când, potrivit declarației proprii, a încasat mai mult de 100.000 de lei.

În bancă, Ponoran are peste 65.000 de lei.

Teiuș – Mirel Hălălai

Primarul din Teiuș, Mirel Hălălai, a depășit venituri de 100.000 de lei obținute de la primărie în 2021.

Soția acestuia a câștigat suma de 20.228 de lei de la filma DAMIPROD SRL.

În declarația acestuia de avere mai este raportat un depozit bancar al soției, care aduce un venit de 100.000 de lei pe an, însă cel mai probabil este vorba despre o greșeală, supa reprezentând de fapt depozitul.

Ocna Mureș – Silviu Vințeler

Primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler a câștigat în această funcție 109.512 de lei. Soția sa, angajată la SC Apa CTTA Alba, a câștigat 34.300 de lei.

Acesta nu are conturi bancare, în schimb are două credite, dintre care unul în valoare de 75.001 lei, contractat în 2020 și scadent în 2024 și altuld e 135.000 de lei, scadent în 2027.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Florin Salam NU a murit! Prima filmare cu acesta, postată pe pagina sa de Facebook, după apariția știrii

Publicat

Florin Salam nu a murit. Lumea iubitorilor de manele a fost zguduită sâmbătă seară de vestea că idolul lor, Florin Salam, ar fi murit la vârsta de 42 de ani.

Vestea s-a răspândit ca fulgerul, cu atât mai mult cu cât se știa despre acesta că este în spital.

La câteva minute după apariția știrii, acesta a scris un mesaj pe contul său de Facebook:

”Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.

Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.

Ne vom revedea curând la concerte.

Va doresc sănătate tuturor.”

Prima filmare cu Florin Salam, după apariția știrii legate de ”moartea” sa

Ulterior, acesta și-a șters postarea însă a revenit la scurt timp cu o filmare în care vorbește despre starea sa.

UPDATE: Și Betty Salam, fiica interpretului de manele Florin Salam, a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit.

Ea a dezmințit informația și s-a arătat indignată de articolul apărut pe siteul ProTV.

UPDATE: Siteul știrilor ProtTV le-a cerut scuze cititorilor, pentru eroare.

”Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit.

Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală”.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Seară magică la Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia. Lupte de gladiatori și paradă cu torțe

Publicat

Seara de sâmbătă este una specială în cadrul Festivalului Roman Apulum, care se desfășoară în acest weekend la Alba Iulia. 

În programul oficial al evenimentului au fost incluse demonstrații de dansuri antice cu  Magna Nemesis, Venatrix și Nimfele Daciei  pe Esplanada Catedralei Romano-Catolice

De asemeana, căderea întunericului aduce și mult-așteptatele lupte de gladiatori cu Ludus Ursus și Ludus Apulensis, care au loc tot pe Esplanada Catedralei Romano-Catolice.

Seara se încheie în jurul orelor 21.45-22.00 cu o parada cu torțe care va defila pe Strada Mihai Viteazul.

Pe parcusul zilei, participanții la festival au putut vedea prezentări și demonstrații militare comune ale trupelor participante: Tomis (Constanta); Historia Renascita (Pitesti); VeteresMilites (Sibiu); Omnis Barbaria (Baia Mare); Terra Dacia Aeterna (Cluj-Napoca); Legio I Italica (Svishtov, Bulgaria); Dacii Petrodavei (Piatra Neamț), Garda Apulum (Alba Iulia) / Esplanada Catedralei Romano-Catolice.

Duminică, 14 august – PROGRAM

Orele 10.30 – 18.00 Tabăra antică – ateliere militare și meșteșugărești (Prelucrare os, Prelucrare lemn, Olărit, Monetărie, Signacula, Jocuri romane, Mozaic, Pictură, Gastronomie Antică, Medicină Antică, Machete, Scriptoria, Inscripții în piatră, Fierărie, Metaloplastie, Antrenamente soldați, Antrenamente gladiatori; Tir cu arcul) / Platou strada Militari – tabăra romană; Curtea Palatului Copiilor – tabăra dacilor și aliaților lor

Orele 11.00 – 12.00 Tur ghidat al principalelor obiective romane ale castrului Apulum / Pornire de la Muzeul Principia

Orele 11.30-12.30 – Competiție sportivă/pentatlon antic / Esplanada Catedralei Romano-Catolice

Orele 18.30 – 19.00 Târg de sclavi / Esplanada Catedralei Romano-Catolice

Orele 19.00-19.30 – Demonstrații comune de tehnicămilitară ale trupelor participante: Legiunile romane, Războinicii barbari / Esplanada Catedralei Romano-Catolice

Orele 19.30-20.00 – Mare confruntare / Esplanada Catedralei Romano-Catolice

Luni, 15 august

Orele 12.00 – Ceremonialul de închidere a festivalului. Parada trupelor / Esplanada Catedralei Romano-Catolice și Strada Mihai Viteazul

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

David Popovici, RECORD MONDIAL la 100 de metri liber și aur la Campionatul European de la Roma

Publicat

Sportivul român, David Popovici, a câștigat aurul cu un nou record mondial 46,86 la 100 de metri liber, la Campionatul European de Natație. 

El se apropiase anterior la doar 7 sutimi de recordul mondial deținut până acum de Cielo Filho din 2009.

În semifinale, Popovici și-a confirmat statutul de mare favorit. Cu o evoluție magnifică, românul a oprit cronometrul la 46.98 secunde, un nou record european, la numai 7 sutimi de recordul mondial (46.91), deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho.

Finala probei a avut loc sâmbătă, de la ora 19.22

David Popovici este al patrulea om din toate timpurile care coboară sub 47 de secunde pe suta de metri.

Foto: David Popovici Facebook

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax