Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat din Alba, liderul unei secte sexuale, urmărit internațional. Manipulare, orgii cu studente și eleve de liceu

Publicat

Eusebiu Sebastian Aposotolache este un bărbat de 66 de ani, din Ocna Mureș, care, de mai bine de zece luni, se ascunde de autoritățile naționale, dar și internaționale. 

Bărbatul, fost profesor de teatru, muzician, coregraf, fost colaborator al Operei din Viena, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu exectuare pentru trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor în formă continuată. 

Eusebiu a format o sectă numită ”Cercul”, în care, timp de aproape zece ani, a racolat studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureș, dar și eleve de liceu. Acesta spunea că, prin orgii sexuale, ritualuri în miez de noapte, obediență, pot atinge un nivel spiritual superior lumii actuale. 

Bazele grupării au fost puse în anul 2008, iar procurorii DIICOT au făcut primele mișcări în 2016.

În realitate, bărbatul se folosea de sectă pentru a-și satisface fanteziile sexuale. Acesta era ajutat de o fostă angajată a Facultății de Arte din Târgu Mureș, care racola studente pentru grupare.

Însă cel mai șocant este faptul că Nușa Kelemen, angajata de la facultate, și-a introdus fiica în sectă, încă de la vârsta de 12 ani, fiind exploatată sexual de guru Sebastian, până la maturitate.

Fata a devenit atât de îndoctrinată, încât în timpul liceului și-a convins mai multe prietene să ia parte la orgiile sexuale din ”casa luminată” cum era numită locuința în care secta își avea sediul principal.


Nușa Kelemen a dispărut fără urmă după ce pedeapsa a rămas definitivă.

Cum erau racolate fetele care ajungeau sclave sexuale ale gurului Apostolache

Nușa Kelemen descoperită decedată, într-o pădure din Germania

UPDATE: Din câte se pare, Nușa Kelemen a fost găsită moartă, într-o pădure din Germania. Potrivit jurnalmigrant.com, un craniu uman găsit în luna ianuarie a acestui an, în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie de naționalitate română în vârstă de 51 de ani, rezidentă în Treis-Karden.

De asemenea, presa germană precizează că zona respectivă a fost cercetată în amănunt cu ajutorul câinilor adulmecători, după doar câteva zile. Aceștia au luat urma rapid și au găsit alte oseminte ale scheletului femeii pe o pantă abruptă, adiacentă potecii forestiere. Deoarece nu fuseseră semnalate în acea perioadă cazuri de persoane dispărute în zona respectivă, la început nu a fost deloc ușor să se afle cine poate fi persoana decedată.

Potrivit informațiilor cotidianului WochenSpiegel, femeia decedată se numea Anna Nusa Kelemen, născută în România, care a avut locuit ultima oară în localitatea Treis-Karden. Ceea ce nimeni nu bănuia inițial, era cine era cu adevărat femeia descrisă ca fiind o persoană drăguță și prietenoasă.

Nușa Kelemen, care era coafeza facultății, observa fetele care, fie erau mai timide, fie aveau o situație mai precară și lega o relație de prietenie cu ele. În timp, fetele făceau destăinuiri despre viața lor privată, probleme sau dorințe.

Ce puteau obține cele care frecventau secta Cercul. Caputra de la perchezițiile DIICOT

Atunci Nușa le vorbea despre un guru, care pune în practică filosofia lui Osho, într-un grup de meditație numit ”Cercul”. Fetele făceau cunoștință cu Apostolache, care le vorbea despre filosofie, viață, meditație, dar la un moment dat, le vorbea fetelor chiar despre ele.

De fapt, Nușa îi spunea lui Eusebiu tot despre fete, iar acesta se folosea de informații în timpul discuțiilor cu fetele.

O putere divină numită Cehov

Eusebiu spunea că știe secretele fetelor de la o ființă paranormală, legată de divinitate, ființă numită Cehov, care, în contextul în care fetele erau studente la teatru, avea o conotație puternică.

Când fetele deveneau foarte interesate de grupare, începea următoarea fază.

Ritualuri cu biblia în mize de noapte și lumânări aprinse

”Odată ce deveneau interesate, erau instruite să citească Biblia și, zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare și să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm.

În acest răstimp, intervenea inculpatul, telefonic sau prin intermediul inculpatei și le felicita pentru performanțele de a avea orgasme repetate. Odată ce acestea treceau prin această etapă a inițierii, erau duse în diverse locații unde se afla și inculpatul, așa-zise sfinte, de exemplu casa sfântă din localitatea Eremitu”, se arată în motivarea Curții de Apel Târgu Mureș.

”Casa sfântă” de la Eremitu

Una dintre victimele din dosar a declarat în fața anchetatorilor ce se întâmpla la casa din Eremitu și în ce stadiu de îndoctrinare se aflau fetele care locuiau alături de ”maestru”.

”La finele anului 2014, aceasta (n.r. una dintre fete) s-a mutat la Eremitu, fiind familiarizată cu învățăturile profetului Osho și obligată să participe la ritualurile zilnice care începeau cu un duș, apoi aprinderea unei lumânări la ora 24.00.

Masa la care ”guru” discuta cu fiinta superioară Cehov

Urma dezbrăcarea și introducerea în vagin a unui fir cu pietre semiprețioase, pentru a le purifica. Toate femeile participante se supuneau acestui ritual, la solicitarea inculpatului, apoi se rugau în gând Tatăl nostru în ordinea stabilită tot de inculpat, se ridicau în ordinea în care s-au rugat și îl sărutau pe inculpat, iar, după acel sărut, acesta lua paharul și după ce divinitatea îi spunea să dea viață, începea ritualul sexual care consta în sex în grup, inculpatul întreținând relații intime cu fiecare femeie, până la orgasm, în aceeași ordine în care s-au rugat.

După ce termina, le cererea acestora să întrețină acte de lesbianism, să se satisfacă una pe cealaltă în timp ce el le privea și se masturba, finalizând cu ejacularea și împărțirea fluidului astral”, se arată în motivarea instanței.

Fiica Nușei Kelemen racola eleve de liceu

Printre victimele gurului din Alba a căzut și o fată, elevă de liceu și prietenă cu fiica Nușei Kelemen. Eleva de liceu a spus că a mers de trei ori la casa din Eremitu și că, de două ori, guru i-a propus să întrețină relații sexuale, dar aceasta a refuzat. Însă, de față cu ea, Eusebiu a întreținut relații sexuale cu prietena sa.

Pedepse

După ce secta a fost destructurată, au urmat două condamnări, la Tribunalul Mureș și la Curtea de Apel Târgu Mureș.

Apostolache a primit 9 ani de închisoare cu executare. Nușa Kelemen, care racola fetele, a primit și ea 8 ani de închisoare cu executare, iar Marta Papai, care se ocupa de fete în ”casa sfântă” a fost condamnată la 7 ani și 9 luni de închisoare.

Cei doi inculpați, Nușa și Eusebiu, au dispărut înainte ca sentința la Curtea de Apel Târgu Mureș să devină definitivă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    joi, 04.08.2022 at 12:12

    SPIRALA Asta de ” GURU ” i -( cerc [ lungit ]in sus si-n jos ) nu se va rupe DECAT in Momentul in care Politia Romana ( cea Internationala ii poate ” da ” doar DATE despre ei { GURU-i ) ISI VA Face DATORIA ????? De SALARII nu se pot PLANGE, Uniforme NOU-noute AU, Se pensioneaza mai DEVREME ca restul ” muritorilor de rand „, in PLUS, Dupa Pensionare VOR avea si Pensiile NESIMTITE, [{ de serviciu }], DAR Dorm In BOCANCII din DOTARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax