Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat din Alba, reținut după ce și-a amenițat iubita care voia să se despartă de el. Polițișitii i-au găsit arme în casă

Publicat

Un bărbat din Zlatna a fost reținut și este cercetat penal pentru mai multe capete de acuzare. Bărbatul de 31 de ani și-a amenințat iubita care voia să pună capat relației. 

În urma unor percheziții, polițiștii au descoperit două arme o pușcă letală și un pistol neletal. 

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 11 ianuarie 2024.

Ce s-a întâmplat între cei doi, potrivit polițiștilor

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna decembrie 2023, în timp ce se afla împreună cu concubina sa, în vârstă de 28 de ani, din Zlatna, într-o locuință din comuna Racovița, județul Timiș, ar fi agresat-o, iar ulterior, după ce femeia ar fi încercat să pună capăt relației și ar fi revenit în județul Alba, ar fi amenințat-o.

În dimineața zilei de 10 ianuarie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuințele din Zlatna și Racovița, ale bărbatului, au fost percheziționate.

Ce arme au găsit oamenii legii în locuințele bărbatului

Polițiștii au ridicat un pistol neletal, supus autorizării și o armă letală lungă (pușcă), de asemenea supusă autorizării.

Bărbatul nu este autorizat în vederea deținerii de arme letale ori neletale din categoria celor supuse autorizării.

La percheziții, alături de polițiștii din Zlatna, au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

În cursul zilei de azi, 11 ianuarie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, au mai precizat polițiștii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax